V pasti: Jak mělo vypadat monstrum ve scéně, kde se odhalí hlavní hrdince?

V pasti: Jak mělo vypadat monstrum ve scéně, kde se odhalí hlavní hrdince?
Bird Box | Netflix
Pro ty z vás, kteří jsou zvědavější, odpověď máme. Scéna, kdy se monstrum objeví v celé své "kráse", se sice nedostala do finálního střihu, hlavní hvězda ale mohla popsat, jak mělo vypadat a jak probíhalo samotné natáčení jejího zjevení. "Byl to zelený muž s děsivým obličejem dítěte. Bylo to jako had a já jsem říkala 'Nechci to vidět, až se objeví. Prostě to přineste do místnosti, natočíme to.' Pak jsem se otočila, on na mě dělá zvuky a já se musela začít smát. Bylo to jen dlouhé, tlusté dítě," popsala svůj zážitek Bullock.
Spojení "zelený muž" naznačuje, že byl herec v zeleném kostýmu s největší pravděpodobností proto, aby ve finálním filmu zůstala jen hlava a tělo bylo digitálně doděláno. Jeden z fanoušků se každopádně strohého popisu chytil a vytvořil concept-art toho, jak by asi monstrum vypadalo v podobě hračky.
bird-box-jak-vypadaji-tajemna-monstra-kvuli-kterym-se-svet-zmeni-v-chaos
Takže odpověď máte. Je škoda, že jsme se jí nedočkali v samotném filmu? Možná. Vzhledem k tomu, jaký je o něj mezi fanoušky zájem, to ale ještě jednou přijde. Dost bych se divil, kdyby si v Netflixu neobjednali dvojku.
UPDATE: Nakonec se ven dostal i oficiální design monstra (z maskérny):
bird-box-jak-melo-vypadat-monstrum-ve-scene-kde-se-odhali-hlavni-hrdince