Trailer: Opravdová láska bolí. V novém seriálu od Netflixu to pocítí každá, kterou "hrdina" potká

Trailer: Opravdová láska bolí. V novém seriálu od Netflixu to pocítí každá, kterou "hrdina" potká
You | Netflix
V realitě ale obvykle není veliká legrace potkat někoho, kdo vás neustále sleduje, konfrontuje vaše přátele a chce kontrolovat každý okamžik vašeho života. Přesně s touhle myšlenkou pracuje nový seriál You, který vychází z románu You: A Novel od Caroline Kepnes (u nás vydáno pod názvem Ty).
Kniha v podstatě odpovídá na otázku, jak by to dopadlo, kdybychom Christiana Greye připravili o peníze a jeho činy neromantizovali. Vvýsledek je v knižní podobě hodně intenzivní a seriálová verze na tom není jinak:
You se konečně dostal i na český Netflix a má přímo fantastické ohlasy. Na Rottentomatoes drží vysokých 89% a i diváci na IMDB a ČSFD jsou spokojení a mluví o jednom z nejvýraznějších seriálů posledních let.
Přirozeně není určen každému, především fanouškům zmíněných Padesáti odstínů může vadit to, v jakém světle je "hrdina" vykreslován. Popis knižní předlohy, kterou první (ano první, už je potvrzená druhá) série You adaptuje, je následující: Opravdová láska bolí. Já už jsem to pochopil. A ty to brzy pochopíš taky.Když Guinevere Becková vkročila do knihkupectví, kde Joe pracuje, jako by ho zasáhl blesk. Ta dívka je zosobněním všeho, co kdy chtěl: je krásná, chytrá a má v sobě více sexuální přitažlivosti než jeho nejdivočejší sny. Kvůli ní by třeba vraždil, jen aby ji získal.Guinevere to ještě neví, ale narodila se pro něj. A Joe je odhodlán udělat vše pro to, aby i ona pochopila, že oni dva tvoří dokonalý pár. Když v následujících dnech její svět rozmetá série velmi nešťastných a dosti podivných náhod, je Joe jediný, kdo jí nabídne pomoc a útěchu. Ale to není zdaleka všechno, co je své vyvolené připraven poskytnout! Je s ní i ve chvílích, kdy to jeho vyvolená netuší – dokonce i když o to ani nestojí. On přece ví nejlíp, co je pro ni dobré, a ve své velkodušnosti dokonce přehlíží i vady, které se skrývají za Guineveřinou dokonalou fasádou. Opravdová láska bolí, to už Joe pochopil, a Guinevera to brzy pochopí taky. Obsesivní vztah se začíná rozjíždět po spirále smrti...
trailer-opravdova-laska-boli-a-novem-serialu-od-netflixu-to-pociti-kazda-kterou-hrdina-potka
Ty