Filmoví drsňáci ve skutečnosti? Golfista, geek, skokan do vody a soudní malíř!

Filmoví drsňáci ve skutečnosti? Golfista, geek, skokan do vody a soudní malíř!
Liam Neeson | EuropaCorp
Ve skutečnosti ale mnozí z nich až tak drsní nejsou. Pojďme se jim trošku podívat na zoubek a poodhalit něco z jejich slabostí a zálib.

Vin Diesel

V jeho případě hovoříme o hoře svalů, žádných vlasech a spoustě zbouraných aut. Hlavní hvězda akčních sérií Rychle a zběsile a Riddick v osobním životě má do drsňáka poměrně daleko. Podle Vinových vlastních slov je něco jako nerd. Miluje totiž hru Dungeons & Dragons a to natolik, že měl právo napsal úvodní slovo ke knize 30 Years of Adventure: A Celebration of Dungeons & Dragons. Kromě toho má na těle tetování Melkor, což je jeho staré jméno, které při hraní hry používal.
Vin Diesel, Deepika Padukone
Vin Diesel

Hugh Jackman

Je jednoduše Wolverine a to už mu nikdo neodpáře. Jeho drápy jsou s ním navždy srostlé a basta. Ovšem ve skutečnosti je tento Australan i výborným zpěvákem a tanečníkem. Také poměrně často září na Broadwayi a došel si i pro cenu Tony. Nemluvě o tom, že je již léta věrným a oddaným manželem.
Hugh Jackman
Hugh Jackman | CinemArt



Samuel L. Jackson

Samuel patří mezi nejúspěšnější herce historie. Hrál v tolika filmech, že je se ziskem 5, 7 miliardy dolarů nejvýdělečnějším amerických hercem současnosti! Vedle všech těch drsňáků, zabijáků a mužů, kteří zabíjí pohledem, je tento sympaťák vášnivým hráčem golfu, kterému se ve svém volném čase věnuje nejvíce ze všeho.
ve-skutecnosti-az-tak-drsni-nejsou-4
Samuel L. Jackson

Sylvester Stallone

Akční žánr = Sly a Arnie, jinak to nejde. Bez těchto dvou legend si tento žánr vybaví asi málokdo. Sylvester je Rocky a Rambo a větší filmová jména asi neznám. Nemusíte vidět film a přesto je znáte. V soukromí se Sylvester věnuje malování, psaní a pólu, jehož je nadšeným fanouškem i hráčem.
ve-skutecnosti-az-tak-drsni-nejsou-2
Sylvester Stallone

Tom Hardy

Tom Hardy za sebou sice ještě nemá tolik počinů jako Stallone nebo Jackson, ale rozhodně je díky Venomovi, Temný rytíř povstal a Šílenému Maxovi řazen mezi akční herce současnosti. Ale stejně jako je tomu u jeho kolegů, ani on není drsňák ve stylu Chucka Norrise. V roce 2017 četl Tom pohádku pro děti v pořadu CBeebies Bedtime Stories spolu se svým psem Woodym.
ve-skutecnosti-az-tak-drsni-nejsou-1
Tom Hardy



Liam Neeson

Po pravdě řečeno ani nevím jak a kdy se Liam dostal k akčnímu žánru (96 hodin, pozn. šéfredaktora :)). Přijde mi, že se tam nějak zjevil a ukradl si ho pro sebe, ačkoli bych ho od jeho počátků na vraždící stroj nikdy netipla. Přesto mu to sedí a je velmi žádaným. Ve svých filmech se nebojí ničeho, ovšem ve skutečnosti tomu tak není. Liam trpí závratěmi a to poměrně velkými. Navíc se dosud nevyrovnal se smrtí milované manželky, zármutek až donedávna léčil velkým množstvím práce hraničícím s workoholismem.
Liam Neeson
Liam Neeson | BontonFilm



Jason Statham

Jason je další drsňák v pravém smyslu slova. Auta, holky, zbraně, svaly lezoucí z trička, to všechno k němu sedí. Málokdo ale asi ví, že než se začal věnoval herectví, byl přes 12 let skokanem do vody v anglickém národním plaveckém týmu. A poté, co skončil se sportem, se vrhl na drsný modeling. :-)
ve-skutecnosti-az-tak-drsni-nejsou
Jason Statham



Terry Crews

Terry je další chodící hora svalů. A není se čemu divit u bývalého hráče amerického fotbalu. Ale ani on není tím, kým se zdá. Terry je velmi nadaným kreslířem, jednu dobu dokonce působil i jako soudní malíř. Velice aktivní je i v boji za práva žen, patřil k nejhlasitějším podporovatelům iniciativy #MeToo a nebál se ani hovořit o tom, že i on kdysi čelil obtěžování a šikaně.
ve-skutecnosti-az-tak-drsni-nejsou-3
Terry Crews