Jurský svět 3: Jak zasáhnou do života lidí volně pobíhající dinosauři?

Jurský svět 3: Jak zasáhnou do života lidí volně pobíhající dinosauři?
Ztracený svět: Jurský park | 1997 Universal Pictures
Na konci Zániku říše dinosauři utekli z luxusního Lockwoodova sídla do volné divočiny (a případně tedy i do obydlených měst). Colin Trevorrow, který má produkčně, scenáristicky a režijně sérii pod palcem (vynechal nicméně režii druhého dílu) nyní uvedl, jak hodlá s otevřeným koncem dvojky naložit. A upřímně se není moc na co těšit, protože se hodlá držet hodně při zemi.
"Neumím si představit, jak motivovat dinosaury k útoku na město. Nemohou se organizovat. Je normální, že máme smrtící predátory žijící okolo měst po celém světě. A nechodí lovit lidi do obydlených oblastí. To, co zajímá mě, je svět, v němž vám může dinosaurus vběhnout pod kola auta při mlze nebo narušit kempování, když hledá jídlo. Svět, kde je interakce možná, ale málo pravděpodobná - jako je pro nás nyní setkání s medvědem nebo žralokem. Lovíme je, obchodujeme s nimi, chováme je, narušujeme jejich území a platíme za to svou cenu. Ale nejdeme s nimi do války. Kdyby ano, nejspíš bychom dávno prohráli," uvedl k příběhu Jurského světa 3 Trevorrow.
Ne, že bych jeho myšlenku nechápal, ale zní to jako nejnudnější vize pro trojku vůbec. Co vy na to, chcete vidět krást dinosaury piknikové koše?
Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Nick Robinson, Ty Simpkins
Chris Pratt, Bryce Dallas Howard