Smrtonosná past 6: Mohou se fanoušci těšit na eRkovou podívanou?

Smrtonosná past 6: Mohou se fanoušci těšit na eRkovou podívanou?
Smrtonosná past | 20th Century Fox
Věřte mi, že jsem se snažil, ale pětku prostě nelze vzít na milost. Nejenže je blbě napsaná, ale jde ještě ke všemu o ten druh podívané, která jakžtakž koukatelně začíná a pak je to jen čím dál horší. Film ale vydělal 300 milionů, takže je pořád šance na nápravu. Šestka nám sice nedělá radost tím, že půjde současně o prequel, angažovaný režisér Len Wiseman ale fanoušky ujistil, že v centru dění bude pořád Willisův McClane. Takže potud dobře.
Wiseman je mimochodem současně režisérem čtyřky, která byla hodně fajn, ale jde současně o jediný díl série, jenž byl natočen jako mládeži přístupný. Existuje sice eRkový sestřih (který u nás pohříchu nikdy nevyšel), ale i ten pouze kosmeticky upravuje některé momenty a do pořádného eRka má daleko. Jak na tom bude šestka, když je u kormidla zpátky Wiseman? Producent Lorenzo di Bonaventura na adresu filmu uvedl, že v eRko doufá, nicméně nemá projekt plně na starost, takže to fanouškům nemůže slíbit.
To je taková hodně opatrná odpověď, pořád mám ale z dostupných rozhovorů pocit, že všichni opravdu chtějí natočit dobré pokračování a tím vyžehlit příšernou pětku. Za což se myslím žádný fanoušek série zlobit nebude. A navíc uvidíme, jak se seznámili John a Holly, což je zajímavé už proto, že Holly McClane nebude chybět ani v současné linii vedle Willise. Bonnie Bedelia se tak k sérii vrátí po téměř 20 letech (naposledy hrála ve dvojce).
Šestka nese pracovní název McClane a v tuhle chvíli nemá datum premiéry.
Bruce Willis, Bonnie Bedelia
Smrtonosná past 4.0