Sylvester Stallone se rozloučil s Rambem i Rockym

Sylvester Stallone se rozloučil s Rambem i Rockym
Sylvester Stallone | Instagram
Obě postavy hraje Stallone plus mínus 40 let a co si budeme povídat, není už nejmladší (je mu 72), takže je vlastně zázrak, že tu s námi obě postavy vydržely tak dlouho. Rocky se nyní vrátil do kin v Creedovi II a krátce po premiéře na svém Instagramu Sly zveřejnil video z natáčení, k němuž napsal následující: "Chtěl bych jen poděkovat všem lidem z celého světa, že přijali Rockyho do svých srdcí na tak dlouho. Bylo mi ctí vytvořit a hrát natolik významnou postavu. Jakkoli mi to láme srdce, vše musí jednou skončit."
Samozřejmě nic není jisté, ale vypadá to, že se Stallone opravdu rozhodl pověsit boxerské rukavice na hřebík. A podobné to nejspíš bude s Rambem, kde Stallone před pár dny dotočil svou poslední scénu a přirozeně se o to nezapomněl podělit s fanoušky: "A je to, dnes jsem natočil svůj poslední záběr pro Rambo V: Last Blood. Byla to neuvěřitelná cesta, opravdu. S postavou za mnou přišli v roce 1980 a nikdo ji nechtěl hrát. Ve skutečnosti jsem byl až 11 v pořadí. Lidé prvního Ramba vnímali skoro jako prokletý projekt. Ale já se na něj podíval a řekl si 'Tohle je skvělá příležitost'". V případě Ramba 5 sice Sly nic o konci neříká, ale víte jak, film má podtitul Poslední krev... takže s největší pravděpodobností už z něj víc nepoteče.
Pokud Stallone opravdu s rolemi končí, nikdo mu to nemůže vyčítat. Jízda to byla vážně skvělá a fanouškům nabídl v případě obou sérii bohatý počet dílů.
Sylvester Stallone
Michael B. Jordan, Sylvester Stallone