U Disneyho právě našli naprosto dokonalého "tátu" pro Pinocchia

U Disneyho právě našli naprosto dokonalého "tátu" pro Pinocchia
Zachraňte pana Bankse | Walt Disney Studios
Inu ve hře je hned několik možností, ale asi ta nejméně používaná je ta, kdy si starý osamělý řezbář a výrobce hraček Geppetto vytvoří synka ze dřeva. Samozřejmě hovoříme o slavné pohádce Pinocchio a jelikož studio Disney připravuje hranou verzi animované klasiky, shání herecké obsazení. Na vrcholu výběru na postavu Geppetta se neocitl nikdo jiný než Tom Hanks.
Tom Hanks
Tom Hanks si zahraje manažera Elvise Presleyho
Režisérem snímku se stal Paul King (Paddington). Geppetto je smutný vdovec, který by měl rád syna. Vyřeže loutku a pod hvězdami si přeje, aby ožila. Modrá víla vyslyší jeho přání a z Pinocchia se stává živý, i když stále dřevěný chlapec. Geppetto vymodleného synka chrání, což se mu nelíbí a rozhodne se vyrazit poznat svět a najít si své místo v životě. Geppetto se samozřejmě vydává synka hledat a na své cestě je pro lásku k němu schopen se utkat se zlým loutkářem Strombolim nebo mořskou nestvůrou.
Pinocchio
Pinocchio | Walt Disney Studios
Autory scénáře jsou King, Jack Thorne, Chris Weitz a Simon Farnaby. Natáčení by mělo začít v létě příštího roku a všichni doufají, že se Kingovi podaří Hankse ulovit do svých sítí. Rozhodně jde o dokonalou volbu!