Loučení nekončí: Stan Lee ještě několikrát ožije na plátnech kin

Loučení nekončí: Stan Lee ještě několikrát ožije na plátnech kin
Stan Lee | Marvel Studios
Před svou smrtí totiž Stan Lee stihl ještě pár ikonických roliček natočit a my vám je nyní představíme, abyste si na ně mohli počkat:
Raubíř Ralf a internet - zde bychom měli Stana Lee najít v sekci Marvelu (jak jinak, že?)
Raubíř Ralf a internet
Raubíř Ralf a internet
Spider-Man: Paralelní světy – zde Stana pouze uslyšíme. Namluvil majitele obchodu s kostýmy a jeho role se objeví v první půlhodině filmu.
Spider-Man: Paralelní světy
Spider-Man: Paralelní světy | Sony
Captain Marvel – účast v této Marvelovce není zatím potvrzena, ale je tu vysoká pravděpodobnost, že na ni dojde. Důvodů je hned několik – film se natáčel v Los Angeles, kde Stan Lee bydlel, takže nemusel nikam cestovat, je to film Marvel universa a navíc je spoluautorem superhrdiny Captain Marvel, jehož roli Carol Danversová později převzala. Uvidíme...
Captain Marvel
| Marvel Studios
Avengers 4 – stejně tak se teprve ukáže, zda se nakonec objeví i v posledních Avengers. Režisér Joe Russo uvedl, že Stan nemůže ve filmu chybět, zvláště když zvážíme, že tímto filmem končí celá jedna generace hrdinů, otázkou ale je, zda se Stanem stihli cameo natočit. Doufejme, že ano!
Stejně na hraně je to i s filmem Spider-Man: Daleko od domova. Natáčení sice skončilo měsíc předtím, než Lee zemřel, ale je otázkou, zda byl Spider-Manův otec v takové kondici, aby stihl svůj part odehrát před kamerou.
A nakonec jedna role mimo komiksový svět. Jedná se o snímek Madness in the Method a natočil ho Jason Mewes, který proslul jako Jay od Mlčenlivého Boba. Se Stanem Lee se seznámil při natáčení filmu Flákači (viz video níže)před více jak dvaceti lety. Od té doby je i s Kevinem Smithem pojilo přátelství. Termín premiéry ale zatím oznámen nebyl.