Novinky z tábora Marvelu - co víme o Captain Marvel a Eternals

Novinky z tábora Marvelu - co víme o Captain Marvel a Eternals
Captain Marvel | Marvel Studios
Tuto chybu se rozhodl napravit prezident Marvelu Kevin Feige a trošku se rozpovídal nejen o Captain Marve, ale i o další filmové novince.
Brie Larson jako Carol Danversová zamíří na plátna kin 7. března příštího roku. A Kevin Feige potvrdil, že natáčení bylo komplikovanější než natáčení dalších filmů Marvelu, protože se přesouváme v čase o pořádný kus zpět. Filmaři se proto rozhodli, že historii Carol Danversové dostatečně zúží. Snímek tak bude vycházet k postavy od Kelly Sue DeConnick, jejíž příběhy vznikly v letech 2012 - 2015. Captain Marvel tak uvidíme v moderní podobě a ne jen v původní, kdy se v 60. letech objevila na stránkách komiksu poprvé.
novinky-z-tabora-marvelu-co-vime-o-captain-marvel-a-eternals
Captain Marvel | Marvel Studios
Studio Marvel navíc v současné době začalo pracovat i na novém filmu s názvem The Eternals, jehož premiéra je v plánu na rok 2020. Podle Feigeho se v něm přesuneme o milion let zpět a seznámíme se s hrdiny jménem Celestials, jež vytvořili kameny nekonečna a Deviants, kteří budou válčit.
Nic bližšího Feige o projektu neprozradil, pouze ho přirovnal ke Strážcům Galaxie. Doslova uvedl toto: "Když přijde na Eternals, mohu toho prozradil jen velmi málo. Že vám to ale nic neříká je perfektní, protože mnoho lidí neznalo Strážce Galaxie a věřte tomu nebo ne, byli i lidé, kteří neznali Avengers nebo Iron Mana. Pro nás je důležité najít skvělý příběh, ať už ho lidé znají nebo ne a převést ho na plátna kin tím nejlepším možným způsobem, jak to jen jde."
novinky-z-tabora-marvelu-co-vime-o-captain-marvel-a-eternals-1
The Eternals | Marvel Studios