Supergirl: Alan z Dva a půl chlapa se představuje jako Lex Luthor

Supergirl: Alan z Dva a půl chlapa se představuje jako Lex Luthor
Dva a půl chlapa | CBS
Stejně jako do všech ostatních podobných show, i v Supergirl se postupně objevují stále nové a nové postavy známé z komiksové předlohy. A tentokrát došlo na Lexe Luthora, pro něhož si tvůrci na první pohled vybrali nejméně pravděpodobnou volbu. Ne, nejde o Charlieho Sheena (i když to by asi bylo hodně zajímavé), legendárního záporáka si v seriálu střihne Jon Cryer.
Všichni ho máme zažitého jako slabošského Alana z Dva a půl chlapa, který věčně využíval svého bohatého bratra Charlieho (přesně tak, my na Kinoboxu děláme, že žádné pokračování bez Sheena nikdy nebylo). Není proto úplně jednoduché si ho v roli Luthora představit. Následující první oficiální obrázek Cryera v kultovní roli by vás ale přesvědčit mohl...
supergirl-nasla-lexe-luthora-v-dome-dva-a-pul-chlapa-2
Dva a půl chlapa | CBS
Herecky půjde o obrovskou příležitost, jak se vymanit z populární sitcomovské role. Takže osobně to Cryerovi přeji a jsem hodně zvědavý, jakým způsobem svého Luthera pojme. Má na co navazovat.
Zajímavostí je, že má Cryer s rodinou Luthora (i když se na to zapomnělo) i menší zkušenost, jak připomněli před pár měsíci sami producenti: "Jsme obrovští fanoušci Jona Cryera a bylo naším snem, aby hrál ikonickou roli Lexe Luthora. John je super-talentovaný a vzhledem k faktu, že hrál Lennyho Luthera v Supermanovi 4, dodá svým obsazením i jisté spojení s původními filmy. Jsme nadšení, že ho můžeme přivítat do Supergirl rodiny."
supergirl-nasla-lexe-luthora-v-dome-dva-a-pul-chlapa
Dva a půl chlapa