Deadpool 2: Verze pro celou rodinu má první trailer. A je k sežrání!

Deadpool 2: Verze pro celou rodinu má první trailer. A je k sežrání!
Deadpool | 20th Century Fox
Filmaři se rozhodli, že se nová verze Deadpoola 2 bude jmenovat Once Upon a Deadpool a do amerických kin se podívá 12. prosince letošního roku. Ale pozor v kinech bude jen 12 dní, jelikož jeho promítání končí 24. prosince. Původně se přitom měl snímek podívat do kin až 21. prosince, ale u 20th Century Fox se rozhodli, že premiéru posunou. Důvodem je jednak to, že je film dárkem pro mladé lidi a druhak proto, že mají v té době volno ve škole, tudíž větší šanci si do kina s kamarády nebo rodiči zajít.
Zápletka bude mít nové rámování. Ryan Reynolds a scénáristé Rhett Reese a Paul Wernick se nechali inspirovat asi nejslavnější americkou hranou pohádkou Princezna nevěsta. Fred Savage si tak zopakuje roli nemocného hocha, pohádku mu ale nebude vyprávět dědeček nýbrž Deadpool. A stejně jako je tomu u dané pohádky, i zde bude vypravěč přeskakovat scény s násilím. A přirozeně v příběh nebude Fred úplně dobrovolně ;)
Deadpool 2
Jak se všechny změny promítnou do celého vyznění filmu a jak moc se přitom Deadpool 2 změní, to ukáže až jeho premiéra. Na druhou stranu to české fanoušky možná ani nemusí vzrušovat, protože v tuhle chvíli není vůbec jisté, zda Once Upon a Deadpool někdy opustí hranice USA.
Studio 20th Century Fox toužilo po přístupném Deadpoolovi od začátku, Reynolds to ale striktně odmítl. Své ano řekl až nyní a měl dvě podmínky – první je, že část výdělku půjde na charitu a druhá, že chtěl Savage unést, což prý zabralo trošku vysvětlování, ale cokoli dalšího odmítl prozradit.
deadpool-2-pro-nactilete-ma-svuj-nazev-i-plakat
Once Upon a Deadpool | 20th Century Fox