První plakát na novou Dětskou hru odhaluje vtipné datum premiéry

První plakát na novou Dětskou hru odhaluje vtipné datum premiéry
Dětská hra (2019) | Orion Pictures
V nové verzi člověk jménem Chen těsně předtím, než spáchá sebevraždu, přeprogramuje v továrně, kde pracuje, jednu z technologicky vyspělých panenek. Vypne jí veškerá omezení a tím dovolí Chuckymu to, co mu jde nejlépe - vražedné řádění. Studio vydalo k rebootu první plakát, který odhaluje nejen slogan k filmu "Není to jen hračka... je to tvůj nejlepší přítel", ale také datum premiéry uvedení v amerických kinech: 21. června 2019.
prvni-plakat-na-novou-detskou-hru-prozrazuje-vtipne-datum-premiery
Dětská hra (2019) | Orion Pictures
Asi si říkáte, co je na tom datu tak vtipného? Inu, ten samý den vstoupí do amerických kin Toy Story 4. Což je, přiznejme si to, od Orion Pictures téměř geniální načasování. S takovou se jejich reboot známé hororové značky snadno sveze na mediální vlně nové pixarovky a ještě bude Dětská hra tvořit zábavný protipól na téma "jak může vypadat film s hračkou v hlavní roli".
České datum premiéry zatím zmodernizovaný Chucky nemá, ale lákavá nálepka "od producentů To" by mu místo v lokálních kinech zajistit měla. Novou Dětskou hru režíruje Lars Klevberg (zatím neuvedený Polaroid) podle scénáře Tyler Burton Smith (hry Quantum Break a Sleeping Dogs).
P.S. VELKÁ škoda, že na plakátu není hláška "Máš ve mně přítele"...