Co skvělého jste nejspíš nevěděli o Keanu Reevesovi

Co skvělého jste nejspíš nevěděli o Keanu Reevesovi
Keanu Reeves | Village Roadshow Pictures
Keanu je známý tím, že se snaží žít jako obyčejný člověk a na hvězdném statusu nijak nelpí. Ostatně, léta se věrně drží jednoho stylu oblékání, vždy je vstřícný ke svým fanouškům a místo drahých aut raději volí metro...
Nedávno ale vyšla najevo ještě jedna věc. Všeobecně se ví, že Keanu většinu svých vydělaných peněz věnuje na léčbu leukémie do různých nemocnic v USA (je to z toho důvodu, že jeho sestra Kim nemocí trpí), současně též podporuje nejrůznější charitativní organizace a pomáhá bezdomovcům. Nově se ale ukázalo, že dokonce léta tajně financuje dětské nemocnice. Jiné hvězdy by si na tom postavily PR, Keanu nikoli.
"Nejsem rád, když to spojují s mým jménem, prostě je nechávám pracovat," vysvětlil herec. V jednom ze starších rozhovorů dále uvedl: Peníze jsou poslední, na co myslím. S tím, co jsem vydělal, bych mohl žít ještě několik příštích století. To hlavní, o co mi jde, je, aby se lidi k sobě chovali slušně a navzájem se ctili." Tím bychom se všichni mohli inspirovat, nemyslíte?
Winona Ryder, Keanu Reeves
Keanu Reeves