Dolph Lundgren: "Ivan Drago je emocionální troska"

Dolph Lundgren: "Ivan Drago je emocionální troska"
Dolph Lundgren | Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)
Úspěch prvního Creeda dal filmařů možnost až příliš lákavou, než aby jí šlo odolat – další kolo souboje Creed – Drago v podání synů původních postav. Adonis tak nebude čelit jen neuvěřitelně nabušenému nepříteli, ale i vlastní tragické minulosti – Viktorům otec totiž v ringu kdysi zabil toho jeho.
Jednoduché to ale nebude mít nikdo ze zúčastněných, ani sám Ivan Drago.
"Má postava žila od roku 1985 v pekle," uvedl na adresu svého hrdiny Draga Dolph Lundgren. „Ivan ztratil všechno, je to zničený člověk, jak fyzicky tak emocionálně.“ Sám Lundgren se roli Ivana Draga, která provázela celou jeho kariéru, vyhýbal a nechtěl se k ní nikdy vracet. Nakonec ale svůj názor změnil a jak sám uvedl, nebylo to na popud fanoušků. "Líbil se mi koncept otec - syn. Jako mladý jsem měl se svým otcem komplikovaný vztah a mnoho mužů, kteří to tak se svým otcem mají končí u kontaktních sportů."
Jak to vypadá pomstít se nebude chtít tedy jen americká strana (I Drago evidentně hodně ztratil). A my jen můžeme doufat, že se filmaři v emocionálním patosu neutopí a soustředí se i na dění v ringu.
dolph-lundgren-ivan-drago-je-emocionalni-troska
Rocky IV