Resident Evil: Capcom přinese na Nintendo Switch několik klasických dílů

Resident Evil: Capcom přinese na Nintendo Switch několik klasických dílů
Resident Evil 4 | Capcom
Switch má po roce a půl na kontě přes 20, takže je jisté, že životnost téhle herní krabičky bude o něco delší. Což je dobře pro hráče, neboť mají herní vývojáři motivaci k tomu, aby na konzoli vydávali nejrůznější hry.
A to včetně těch starších, které si fanoušci rádi dopřejí znovu, ve vylepšeném kabátku (případně, což je síla konzole Switch, na cestách). Capcom tak oficiálně oznámil, že se milovníci série Resident Evil mohou těšit hned na tři hry z jejich oblíbeného universa - Resident Evil, Resident Evil 0 a samozřejmě Resident Evil 4, což byl díl, který sérii udal nový směr.
Hry by měly vyjít v průběhu příštího roku a studio přislíbilo, že sej již brzy podělí o nějaké další detaily. V Capcomu by v současné době měli pracovat i na osmém díle. Ten si po vzoru úspěšné sedmičky, která pro herní řadu znamenala restart, nejspíš udrží pohled z vlastních očí. A co nějaký další filmový Resident Evil? I tam se něco děje - konkrétně na úplně nové sérii pracuje jako producent hororový guru James Wan a v plánu je hned šest filmů! Zda budou propojené, podobně jako ty s Millou Jovovich, se neví.
Milla Jovovich
Resident Evil 7: Biohazard