"Masakr!" Fenomenální čeští kaskadéři míří do seriálu

"Masakr!" Fenomenální čeští kaskadéři míří do seriálu
Kaskadéři s.r.o. | seriálový web
Za seriálem Kaskadéři s.r.o. stojí režiséři Luboš Ondráček a Jiří Fabík, kteří dokončují pilotní díl a představují upoutávku k němu. Dle jejich vlastních slov se můžete těšit na nabušenou jízdu plnou "promakaných" akčních scén a ostrého humoru. Tvůrci si během natáčení nebrali servítky a tuzemským kaskadérům dali pořádně do těla.

Kaskadéři s.r.o.: Trailer k pilotnímu dílu

Kaskadéři s.r.o.
Pomůžete tvůrcům protlačit Kaskadéry s.r.o. do televize? Máte šanci díky crowdfundingové sbírce, v níž autoři seriálu oslovují fanoušky akčních snímků.
Kaskadéři s.r.o.
Kaskadéři s.r.o. | Kaskadéři s.r.o.
Na co vybírají? "Rozhodně ne na nové lambo pro režiséra. Jsme profíci, ale náš seriál je (zatím) fandovská věc. Honoráře si nevyplácíme a většinu nemalých nákladů jsme si dokázali pokrýt sami nebo s pomocí sponzorů. Točit akčňák není snadná ani levná záležitost a my nechceme dělat kompromisy. Náboje, pyrotechnika i technologie, které nás udržují při natáčení v bezpečí – to vše něco stojí. A tady nám můžete píchnout. Dopisujeme taky scénáře deseti půlhodinových dílů a věnujeme se intenzivně pre-produkci. Hledáme lokace, začínáme s castingem a navazujeme první partnerství. Přispějte nám a pomozte nám seriál dotáhnout do cíle. Bez vás to nezvládneme!"
Do crowdfundingové sbírky se můžete připojit na startovači. Zatím tvůrci vybrali 22 procent z finální částky. Tak hodně štěstí a akci zdar!