Zamotá Jiří Langmajer Petře Hřebíčkové hlavu?

Zamotá Jiří Langmajer Petře Hřebíčkové hlavu?
Jiří Langmajer | CinemArt
Denisa Nesvačilová, Petra Hřebíčková
Přes prsty | CinemArt
„Sportovní akce před kamerou pro mě byly nová zkušenost. S Denisou jsme chodily trénovat poctivě celé léto, ale vzhledem k tomu, že nejsme profesionální hráčky, to pak na place bylo často napínavé a vzrušující,“ svěřila se Petra Hřebíčková (Bezva ženská na krku).
Snímek Přes prsty, který vstoupí do českých kin koncem září příštího roku, bude ale především romantickou komedií. „Moc mě bavily ty romantické chvilky,“ vysvětlila herečka, jejíhož filmového partnera ztvárnil Jiří Langmajer (Po čem muži touží). „Jirka je úžasný hráč a partner, na kterého se můžete absolutně spolehnout. Je vždycky přirozený, ať hraje cokoliv, což hodně pomáhá.“
Jiří Langmajer, Petra Hřebíčková
Přes prsty | CinemArt
S postavou Jíry Jiřího Langmajera se ale zaplete i druhá hráčka. „Jirku znám už od natáčení Labyrintu, kdy se pro mě stal srdcovou záležitostí. Tentokrát mě ale bavilo s ním hrát ještě o něco víc. Komedie a láska skýtá víc barev,“ dodává Denisa Nesvačilová (Miluji tě modře). „Jirka dokáže navíc skvěle podržet, vydrží všechno, ať už jde o chyby nebo nějaké agresivnější scény.“
Obě dámy si pochvalovaly také spolupráci se scenáristou a debutujícím režisérem Petrem Kolečkem (Lajna). „Petr mě hodně překvapil. Nejen jako vtipný a chytrý člověk, ale zejména svým velmi citlivým režijním vedením. Herce si hýčká, pečlivě odpovídá na všechny dotazy a vždycky dbá na to, abychom byli v pohodě. Jako debutant rozhodně nepůsobí,“ prohlásila o režisérovi Kolečkovi Denisa Nesvačilová.
Petr Kolečko, Petra Hřebíčková
Přes prsty - Petr Kolečko a Petra Hřebíčková | CinemArt
Romantická komedie Přes prsty se natáčela od 1. září zhruba dvacet natáčecích dní. Další dva až tři dny jsou naplánovány na červen 2019 v Ostravě, kde se bude konat turnaj světové série FIVB v beach volejbalu.
V dalších rolích se ve filmu objeví například Vojta Dyk, Jakub Prachař, Marek Taclík, Igor Chmela nebo Jaromír Nosek.
Přes prsty
Přes prsty | CinemArt
Synopse: Příběh filmu Přes prsty se odehrává na beach volejbalových hřištích, ale nejen na nich. Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) jsou parťačky, které obětují beach volejbalu všechno. Tedy skoro všechno. Mladší Pavle tak trochu začínají tikat biologické hodiny a s přítelem Hynkem (Vojta Dyk) chce co nejdříve otěhotnět. To starší svobodná a bezdětná Linda nechápe. Zvlášť, když se jim podařilo kvalifikovat na mistrovství Evropy… Všechno ale stejně nakonec zamotá svérázný správce hřiště se zajímavou minulostí Jíra (Jiří Langmajer).