Slavná herečka na dně a se zbraní v ruce. "Temný případ" s Nicole Kidman?

Slavná herečka na dně a se zbraní v ruce. "Temný případ" s Nicole Kidman?
Destroyer (2018) | Annapurna Pictures / trailer
Nicole Kidman
| Annapurna Pictures
Nicole Kidman se jako policejní vyšetřovatelka Erin Bell dostává do kolotoče vzpomínek na nepovedenou akci v novince režisérky Karyn Kusamy (Aeon Flux) a diváky čeká během sledování podobné peklo jako třeba v případě seriálového hitu Temný případ.
Drsné vzpomínky na akci v utajení, řada flashbacků a prostředí Los Angeles jsou kulisami pro film, jehož hlavní herecká představitelka svým výkonem festivalovým porotám a kritikům vyrazila dech. Na webu RottenTomatoes má aktuálně Destroyer 84 procent kladných recenzí (průměrná známka 7.3 z 10).
Kromě Nicole Kidman se ve filmu představí například Toby Kebbell (seriál Černé zrcadlo), Sebastian Stan (Já, Tonya, představitel marvelovského Winter Soldiera) nebo Scott McNairy (seriál Godless). Za scénářem stojí Phil Hay a Matt Manfredi (Útvar Rozhodně Neživých Agentů, Aeon Flux).

Destroyer: Trailer

Ničitelka
Snímek Destroyer měl premiéru 31. srpna na festivalu v Telluride a nedávno se představil též v kanadském Torontu. Do severoamerické distribuce zavítá 25. prosince letošního roku. Českého distributora snímek prozatím nemá.