Hledají se dvojníci slavných herců. Nejste jimi právě vy?

Hledají se dvojníci slavných herců. Nejste jimi právě vy?
Hledají se dvojníci slavných herců | AMC
Filmoví producenti, agenti herců nebo zástupci pojišťoven stojí o to, aby za slavné herce v nebezpečných situacích zaskakovali dvojníci či kaskadéři. Jde o ryzí pragmatismus. Slavné tváře prodávají a na své si přijdou též ti, kteří jsou nějaké té větší či menší světové nebo "pouze" regionální celebritě podobní. Parodie a imitátorství jsou další disciplíny, které udržují rozjetá kola showbusinessu v provozu (vzpoňme například na nebývale sledovaný pořad Tvoje tvář má známý hlas).
Kolik si denně vydělá chlap, který se vydává za Alana z Pařby ve Vegas?
Téma1. 10. 2019
Kolik si denně vydělá chlap, který se vydává za Alana z Pařby ve Vegas?
Slýcháte, že jste podobní někomu známému? Zkuste štěstí. Americká televizní stanice AMC vyhlašuje na svých facebookových stránkách velkou soutěž, v níž hledá dvojníky hollywoodských hvězd George Clooneyho, Jasona Stathama a Liama Neesona. Stylizujte se do vybraných herců, ať už reálnou podobou či za přispění make-upu a dalších "kouzel". Nejúspěšnější dvojník každého ze jmenovaných herců vyhraje skvělé ceny.
Zastav a nepřežiješ
Zastav a nepřežiješ - Jason Statham | Lions Gate Films
Potřebujete inspiraci? Dívejte se v říjnu na televizní stanici AMC, kde se to hvězdami jen hemží. George Clooney se na obrazovce představí ve filmu Američan 17. října od 22:00. 19. října bude od 20:25 televize patřit Liamu Neesonovi ve filmu 96 hodin: Odplata. Na Jasona Stathama se pak můžete těšit ve filmu Zastav a nepřežiješ 26. října od 22:00. A to není vše, těšit se v říjnu můžete i na Dannyho Treja v Rodriguezově ostrém filmu Machete, na Chrise Evanse nebo Antohyho Hopkinse.
Jaká jsou pravidla výše zmiňované soutěže?
hledaji-se-dvojnici-slavnych-hercu-nejste-jimi-prave-vy
Staňte se fanoušky stránky, dejte lajk a do komentářů nahrajte fotografii svého ztvárnění "dvojníka" herců Liama Neesona, Jasona Stathama či George Clooneyho. K fotce připojte komentář, kterého ze zmíněných napodobujete. Originalitě se meze nekladou. Vítězí soutěžní fotografie s největším počtem lajků. Soutěží se o 2 reproduktory JBL Clip 2 a 12 vstupenek do kin Cinema City na území České a Slovenské republiky. Fotografie nahrávejte do 29. října 2018. Poté AMC vyhlásí výherce.