Nabušená upoutávka ke Smrtelným strojům Petera Jacksona slibuje hodně nevšední podívanou

Nabušená upoutávka ke Smrtelným strojům Petera Jacksona slibuje hodně nevšední podívanou
Smrtelné stroje (detail plakátu) | Universal Pictures
Režíruje Christian Rivers a v hlavních rolích se představí Robert Sheehan, Hera Hilmar, Hugo Weaving, Ronan Raftery a Patrick Malahide. A o co že půjde? Reeveova kniží série u nás vyšla pod názvem Kroniky hladového města a čítá čtyři díly.

Smrtelné stroje: Trailer #3

Smrtelné stroje
Do kin samozřejmě míří první díl s podtitulem Smrtelné stroje, který právě zveřejnil třetí trailer.
Anotace vydavatelství Mladá fronta zní následovně:
Představte si, že žijete v Londýně daleké budoucnosti, který se pohybuje prostorem pomocí motorů a kol a požírá jiná města. Představte si, že vypadnete ze svého rodného mobilního města do zlověstného neznáma. Přesně to se přihodí Tomovi, hrdinovi prvního dílu slavné sci-fi tetralogie. Je zrazen svým velkým vzorem, významným historikem Valentinem, a ocitne se uprostřed nehostinné pustiny. Jeho jedinou společnicí je nemluvná dívka Hester, která se touží pomstít Valentinovi za to, že zabil její rodiče a ji samotnou zmrzačil. Vydají se spolu zpátky do Londýna a na nebezpečné pouti je čekají mnohá dobrodružství. Přitom si Tom postupně uvědomuje, že dosud slepě věřil lidem, kteří si to nezasluhují, a myšlenkám, které vedou svět do záhuby…
Smrtelné stroje
Smrtelné stroje | Universal Pictures
V češtině zatím vyšly ještě dva další díly s podtituly Pomsta jednooké letkyně a Pekelné vynálezy. Premiéra Smrtelných strojů nás čeká již za dva měsíce, tedy 6. prosince 2018.