Nejočekávanější boxerský zápas letošního roku má novou upoutávku

Nejočekávanější boxerský zápas letošního roku má novou upoutávku
Creed II | Warner Bros.
Rockyho (Sylvester Stallone) svěřence již z prvního dílu dobře známe - je jím Adonis Johnson (Michael B. Jordan), syn Apolla Creeda, který původně platil za Rockyho soupeře, ale postupem let se z mužů stali blízcí přátelé.
Zemřel v ringu, když se utkal s Ivanem Dragem (Dolph Lundgren), jehož Rocky později sám porazil. Od té doby se podle všeho rivalové tváří v tvář nesetkali. To změní Creed II, kde se proti Adonisovi v ringu postaví Dragův syn Viktor (debutující Florian Munteanu) a bude trénovaný svým otcem.
Creed II: 2. trailer | Warner Bros.
Zápletka filmu je mnohem zajímavější, než by se mohlo zdát. Nejenže se Rocky opět setká s mužem, s nímž prožil nejbrutálnější zápas své kariéry, ale Adonis současně pozná člověka, který ho připravil o otce. Nemluvě o tom, že v době studené války byla atmosféra mezi Spojenými státy a SSSR výrazně odlišná a je otázkou, jak se bude zestárlý Drago chovat. Bude cítit vinu? Vyvolá v nás sympatie? Nebo půjde stále o onen tupý výtvor režimu?
Snímek vstoupí do českých kin 21. listopadu 2018. Režíruje Steven Caple Jr. (autor ceněné festivalovky Sígři), na scénáři se podílel sám Stallone.
nejocekavanejsi-boxersky-zapas-letosniho-roku-ma-novou-upoutavku-2
nejocekavanejsi-boxersky-zapas-letosniho-roku-ma-novou-upoutavku-3