Venom: Tom Hardy se v kultovní komiksové roli pouští do smrtící akce

Venom: Tom Hardy se v kultovní komiksové roli pouští do smrtící akce
Venom | Sony
První odhady tentokrát mluví v prospěch studia. Fanoušci se přeci jen na sólovku Venoma těší hodně dlouho, povedlo se sehnat silný casting a film by měl startovat vysoko. Pokud ho nepotopí mizerné ohlasy. Jak ukázala Liga spravedlnosti, něco takového může být pro komiksový film přímo smrtící.
Dnes tu máme kratičký klip, který ukazuje Venoma v akci. A osobně pořád nejsem přesvědčený. Studio sice slibuje, že půjde o nejtvrdší možnou verzi PG-13 (tedy film přístupný pro teenagery), stále se ale nemůžu zbavit pocitu, že někdo s Venomovou náturou zkrátka nemůže plně zazářit bez eRka.
Venom
Venoma uvede do českých kin distribuční společnost Falcon 4. října 2018.
Oficiální text distributora: Na stříbrné plátno se řítí jeden z nejzáhadnějších, nejrozporuplnějších a nejdrsnějších anti-hrdinů filmového světa značky Marvel, mimozemský symbiont Venom. Jeho hostitelem je investigativní novinář Eddie Brock (Tom Hardy), který se pokusil odhalit zločiny proslulého génia a zakladatele Nadace pro život, Carltona Drakea (Riz Ahmed), což Eddieho ovšem stálo kariéru i vztah se snoubenkou Anne Weyingovou (Michelle Williams). Při vyšetřování Drakeových experimentů naváže Eddie nechtěně symbiózu s mimozemským organizmem Venomem, který Eddiemu propůjčí nadlidské schopnosti a možnost dělat si, co se mu zachce. Temný, zákeřný a hněvem živený Venom je pro Eddieho na jednu stranu smrtelně nebezpečný, avšak moc, kterou symbiont propůjčuje, je opojně osvobozující. Jak si Eddie a Venom vzájemně pomáhají dosáhnout svých cílů, jsou si stále bližší a už není jisté, kdo je Eddie a kdo je Venom.
Michelle Williams, Tom Hardy
Tom Hardy