DC chce na Marvel a Avengers zaútočit ženskými zbraněmi. A to doslova!

DC chce na Marvel a Avengers zaútočit ženskými zbraněmi. A to doslova!
Birds of Prey | DC Comics
Kolem již ověřené a úspěšné postavy Harley Quinn v podání Margot Robbie se shromáždí skupina netradičních superhrdinek a filmaři mají skutečně z čeho vybírat. Ve hře jsou například herečky jako Sofia Boutella, Mary Elizabeth Winstead, Gugu Mbatha-Raw, Jurnee Smolett-Bell, Margaret Qualley, Cristin Milioti, Justina Machado a Roberta Colindrez.
Margot Robbie
Sebevražedný oddíl | Warner Bros.
A o co že půjde? Ženský superhrdinský tým pod vedením Harley Quinn bude mít za úkol dopadnout padoucha známého jako Black Mask. Členkami netradičního uskupení jsou postavy, které ve světě DC patří jak mezi hrdiny, tak padouchy, ostatně klaďas by asi ve vedoucí pozici těžko vydýchal násilnickou ženštinu s baseballovou pálkou v ruce. Členkami týmu jsou Huntress (pro tu filmaři zvažují Sofii Boutellu, Mary Winstead nebo Cristin Milioti), Black Canary (zde se volí mezi herečkami Gugu Mbatha-Raw a Jurnee Smolett-Bell), detektiv Renee Montoya (ve hře jsou Justina Machado a Roberta Colindrez) z gothamské policie a nakonec 12 letý zabiják Cassandra Caine.
dc-chce-na-marvel-a-avengers-zautocit-zenskymi-zbranemi-a-to-doslova
Birds of Prey | DC Comics
Režírovat bude Cathy Yan podle scénáře od Christiny Hodson. Natáčení Birds of Prey by mělo odstartovat na začátku roku 2019. Do té doby mají filmaři z čeho vybírat. Mohou též doufat, že ženská verze Sebevražedného oddílu uspěje u diváků.