Bond 25: Studio našlo nového režiséra a jde o hodně zajímavou volbu

Bond 25: Studio našlo nového režiséra a jde o hodně zajímavou volbu
Spectre | Sony
Přestože je jednoznačná škoda, že Boylova Bonda nikdy neuvidíme, náhrada, kterou oficiálně oznámili producenti série Michael G. Wilson a Barbara Broccoli, je více než zajímavá - snímek natočí Cary Fukunaga.
Pokud se orientujete v seriálových vodách, pak víte, že se máme na co těšit. Fukunaga je zodpovědný za fantastickou první řadu Temného případu a ani v rámci filmů není žádný amatér (režíroval například Janu Eyrovou nebo Bestii bez vlasti). Jeho angažování je nicméně poněkud překvapivé, neboť se do téhle chvíle jeho jméno nikdy na listině kandidátů pro režii Bonda neobjevilo.
Vzhledem k produkčním průtahům nepřekvapí, že se nakonec nárvratu Jamese Bonda nedočkáme na podzim roku 2019. Nové datum premiéry je 14. února 2020. Podle původních zpráv měl být snímek inspirován knihou Never Dream of Dying a hlavním superpadouchem být slepý zločinec, stojící v čele tajné organizace Union. Je ale otázkou, zda se tak nakonec opravdu stane, neboť scénář momentálně přepisují Neal Purvis a Robert Wade.
Daniel Craig, Mathieu Amalric
Daniel Craig