Trailer: Candyman je zpátky. Budete mít odvahu říct jeho jméno pětkrát?

Trailer: Candyman je zpátky. Budete mít odvahu říct jeho jméno pětkrát?
Candyman | PolyGram Filmed Entertainment
První díl přišel do kin v roce 1992 a okamžitě se zapsal mezi legendy. Každý si hned poté, co film viděl, zkusil říct do zrcadla pětkrát za sebou Candyman (protože tak se zabiják ve filmu vyvolával). A věřte mi, byl to adrenalin :)
Nyní se schyluje k jeho návratu do kin. Volné pokračování Candymana si vzal produkčně na starost Jordan Peele, režisér hororového megahitu Uteč, přičemž novou verzi natočila Nia DaCosta. Ta dva roky zpátky úspěšně debutovala moderním westernem Little Woods (Cena Nory Ephron na festivalu Tribeca). Jak bude nový film vypadat ukazuje první trailer:
Candyman
Nebudu lhát, první upoutávka na nového Candymana na mě veliký dojem neudělala. Ale tak už to bývá, když někdo oprašuje hororové lásky vašeho dětství a zapomene na to hlavní - Tonyho Todda. U Freddyho tvůrci střídání neustáli, tak uvidíme, jestli si diváky získá nový Candyman. Nejzajímavější na upoutávce je, že nový snímek oficiálně propojuje s jedničkou herečkou Vanessou Williams, která si zopakovala svou postavu Anne-Marie McCoy.
Candyman vstoupí do amerických kin 12. června. CZ premiéru zatím nemá.
Oficiální popis původního filmu: Helena se smála, když od spolužáka slyšela hrůzný příběh a Candymanovi, vraždícím monstru s hákem místo ruky. Nevěřila ani tehdy, když tajně navštívila místo, kde se odehrála brutální vražda. Candyman ji o své existenci však brzo přesvědčil když rozpoutal peklo plné zohavených mrtvol. Protože policie na duchy nevěří, podezřelou se pro ně stává Helena. A jenom jediný člověk ji může očistit... Candyman.
Candyman
Candyman