Tomb Raider: Nové video rekapituluje události v restartované sérii (+ první recenze na třetí díl)

Tomb Raider: Nové video rekapituluje události v restartované sérii (+ první recenze na třetí díl)
Shadow of the Tomb Raider | Crystal Dynamics
Protože už je to přeci jen nějaký ten pátek od vydání předchozích her, možná máte jisté mezery v paměti. Studio proto raději uvolnilo rekapitulující video, které by vás mělo na Shadow of the Tomb Raider dostatečně připravit:
Rise of the Tomb Raider
Předchozí díl naštval některé fanoušky tím, že vyšel až s ročním odstupem na konzoli PlayStation 4 (Microsoft si zajistil pro Xbox exkluzivitu), což se negativně odrazilo na celkových prodejích, které byly o třetinu menší než v případě prvního dílu. V případě finále trilogie proto již studio raději neexperimentovalo a hra vyjde současně pro všechny dostupné konzole.
Venku jsou již i první recenze a i když nepůjde o vrchol ságy, rozhodně by si fanoušci měli přijít na své. Chválí se hlavně prostředí a design lokací, trochu podle všeho hapruje skákání, stealth systém a některé herecké výkony. Jinak se ale známky pohybují v nadprůměru. Na Metacritic momentálně evidují 40 recenzí, z toho jedinou vyloženě negativní. A průměrná známka z nich? Solidních 78%. Předchozí díly drží 86% (jednička) a 88% (dvojka).
Shadow of the Tomb Raider
Shadow of the Tomb Raider