Spider-Man míří do Česka! Filmový štáb zde utratí stamiliony korun

Spider-Man míří do Česka! Filmový štáb zde utratí stamiliony korun
Tom Holland ve filmu Spider-Man: Homecoming (2017) | če
Informaci včera večer přineslo internetové zpravodajství TV Nova. V příspěvku se dále píše, že se jedná o největší natáčení za poslední dekádu u nás. Kulisy vznikají například na libereckém náměstí, kde se již brzy začnou scény do filmu Spider-Man: Daleko od domova natáčet.
Kvůli natáčení byla na libereckém náměstí například zakryta historická socha. Davových scén se zúčastní tisícovka komparzistů. Natáčení je utajováno do posledního detailu; oficiálně zde bude probíhat práce na snímku s názvem Bosco.
Spider-Man: Daleko od domova
Spider-Man: Daleko od domova, z libereckého natáčení | Vojtěch Bis
Režisér filmu Jon Watts (Spider-Man: Homecoming) je dle informací TV Nova v České republice již od neděle. Kdy dorazí představitel Spider-Mana Tom Holland (V srdci moře, Spider-Man: Homecoming), není jasno. Aktuálně je nicméně služebně nejvytíženějším pavoučím mužem v historii. Když budeme počítat momentálně připravovaný film, objevil se Holland již ve čtvrtém snímku se Spider-Manem (počítáme pochopitelně i snímky marvelovského univerza s Avengers).
Spider-Man: Daleko od domova bude mít v českých kinech premiéru 4. července roku 2019. Distributovat jej bude společnost Falcon.
Tom Holland
Tom Holland