Predátor: Evoluce aneb Tváří v tvář obávanému vesmířanovi

Predátor: Evoluce aneb Tváří v tvář obávanému vesmířanovi
Predátor: Evoluce
Predátor: Evoluce
Oficiální text distributora: Před více než třiceti lety jsme se s nimi střetli poprvé. A byl to pořádný nářez. Teď se Predátoři, jedni z největších lovců celého vesmíru, opět vrací na naši planetu. Jsou však mnohem silnější a chytřejší než kdykoliv předtím. Lov a zabíjení jsou pro ně stále největší zábavou.
Predátoři se geneticky zdokonalili pomocí DNA jiných vesmírných bytostí. Když jeden kluk nešťastnou náhodou zapříčiní jejich návrat na Zemi, vůbec není jisté, kdo před nimi ochrání lidstvo tentokrát. Najde se někdo, kdo nebude jen lovná zvěř, ale dokáže se jim postavit jako rovnocenný soupeř? Poslední šancí lidstva na záchranu před vesmírnými nimrody se stává už jen malá parta bývalých a naprosto šílených vojáků a jedna mladá evoluční bioložka. Jen ti mají aspoň malou šanci zabránit vyhubení našeho živočišného druhu.
Dlouho očekávaný film režiséra a scenáristy Shanea Blacka Predátor: Evoluce vstoupí do českých kin ve čtvrtek 13. září. A jak se na jedinečnou událost sluší a patří, doplní uvedení do kin netradiční doprovodný program.
predator-evoluce-aneb-tvari-v-tvar-obavanemu-vesmiranovi
Chcete si na vlastní kůži vyzkoušet, jaké to je být při lovu Predátorů? Máte příležitost. Divize společnosti AGS Trade s.r.o. - Paintballgame.cz a pražská Fun Arena se kromě pořádání paintballových turnajů a dalších zážitkových akcí věnuje mimořádným filmovým událostem. Nyní pořádá Paintballgame.cz ve spolupráci s filmovým distributorem CinemArt CZ, herním pořadem RE-PLAY a prodejcem paintballového vybavení Paintballshop.cz (také jedna z divizí AGS Trade – poznámka redakce) pro změnu tématickou akci k filmu Predátor: Evoluce.
Mise inspirovaná snímkem Predátor: Evoluce se uskuteční v sobotu 8. září od 8:30 v prostoru vojenské základny Benešov u Prahy. Čeká vás nezapomenutelný adrenalinový zážitek. Za akcí stojí Tomáš Polák a jeho tým, který v Praze provozuje také již zmíněnou zážitkovou Fun Arenu, jejíž součástí je též "pařanské" Re-play Studio.

Predátor: Evoluce: Trailer

Predátor: Evoluce
Ve spolupráci s Fun Arenou vám přinášíme soutěž o 2 poukázky v hodnotě 1.000 Kč, které zde můžete uplatnit zcela dle vašeho výběru.
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci dosáhnout na výhru? Napište 3 nové komentáře k filmům z databáze Kinobox.cz (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "predator") zašlete váš nickname. Uzávěrka je ve středu 12. září v 10:00. Dva vylosovaní obdrží poukaz do Fun Areny.