Predátor: Evoluce: Jakým způsobem je propojen nový film s Predátorem 2?

Predátor: Evoluce: Jakým způsobem je propojen nový film s Predátorem 2?
Predátor 2 | 20th Century Fox
Nový Predátor nicméně neignoruje ani druhý díl, kde svedl v ulicích Los Angeles souboj s monstrem Danny Glover. Oním pojítkem je herec Jake Busey, jenž hraje doktora Seana Keyese, vědeckého pracovníka, který studuje Predátory v projektu Stargazer. „Je to utajená skupina, která tyto mimozemšťany tajně studuje, a nevím, jestli lidi ze Stargazeru budou považovaní za ty hodné nebo ne,” uvedl tajemně Jake ke své roli.
A ono spojení? Sean je synem Petera Keyse, vědce, jehož diváci poznali v Predátorovi 2! A je to ještě lepší - Petera totiž hrál skutečný Jakeův otec Gary Busey, který se počátkem devadesátých let u fanoušků zapsal především jako záporák v hitech Smrtonosná zbraň a Přepadení v Pacifiku.
K tomu, že Jake pokračuje v rodinném odkazu, dodává: „Je spousta rolí, které jsem měl to štěstí hrát, ale hrát syna postavy, kterou hrál můj otec, to už je skoro jako být doma! Hraju sebe ve fiktivním světě. Jak už to s otci a syny bývá, asi většina synů své otce nenapodobuje, ale mají spíš tendenci jít opačným směrem. Postava mého otce, Peter Keys, byla velmi silná, šla tvrdě za svým. Sean je více oddaný vědě, zajímají ho fakta, hledá odpovědi. Proč zabili jeho otce? Musím říct, že není jednoduché hrát syna svého otce, protože to je to, co jsem a je to velmi podobné tomu, co je doma, takže je obtížné na sebe navléknout kostým a dělat jinou postavu – pořád jsem to já.”
Predátor: Evoluce vstoupí do českých kin již 13. září.
predator-jakym-zpusobem-je-propojen-novy-film-s-predatorem-2
predator-jakym-zpusobem-je-propojen-novy-film-s-predatorem-2-1