Superman se představuje jako zaklínač Geralt na prvních záběrech. Co na něj říkáte?

Superman se představuje jako zaklínač Geralt na prvních záběrech. Co na něj říkáte?
Zaklínač | Netflix
Roli zaklínače Geralta nakonec získal Henry Cavill, charismatický fešák, který je známý hlavně pro svou roli Supermana z filmů Muž z oceli (2013) a Batman v Superman (2016) a Liga spravedlnosti (2017). Letos nicméně zazářil taktéž v nejnovějším snímku série Mission: Impossible (2018).
Sám Cavill není žádným "neználkem", zaklínačův příběh totiž zná velmi dobře. Četl všechny knihy ze série (od tvůrce Andzeje Sapkowskiho, který bude kreativním konzultantem seriálu), navíc je též velkým fandou herních adaptací. Přání hrát Geralta vyjádřil dávno před přípravou seriálu. Kdo by si byl pomyslel, že mu bude splněno. Nebo že by o tom už předem věděl?
Jak bude slavný herec v seriálu vypadat, to nyní odhaluje nové video:
Seriálu se dočkáme nejspíš až v roce 2020, přičemž první série se bude skládat z osmi hodinových epizod. Celý projekt má na starosti showrunnerka Lauren Schmidt Hissrich, pro kterou byl Cavill údajně první volbou.
I když je Cavill dobrý a charismatický herec, přijde mi, že pro roli drsňáckého Geralta je příliš velký fešák a hezoun. Ale možná jsem na něj jen příliš zvyklý ze Supermana. Ostatně si myslím, že bylo několik daleko lepších kandidátů, ale zároveň Cavill nepatří ani zdaleka mezi nejhorší volby. Tak uvidíme. Fandové, kteří doufali, že si Geralta zahraje Mads Mikkelsen, budou muset zatlačit slzu. Co na obsazení Cavilla říkáte, je dobrou volbou pro Geralta?