Sherlock Holmes 3 je v pohybu a Jude Law prozradil něco málo o příběhu

Sherlock Holmes 3 je v pohybu a Jude Law prozradil něco málo o příběhu
Sherlock Holmes | Warner Bros.
Je to již 7 let, co jsme se plátnech kin podruhé setkali se svérázným Sherlockem Holmesem a doktorem Watsonem v podání Roberta Downey Jr. a Juda Low a v režii Guye Ritchieho. Od té doby filmaři se Sherlockem 3 nepohnuli. Důvodem byl úspěch seriálu Sherlock stanice BBC i další pracovní povinnosti Downeyho Jr. v pozici Iron Mana pro Marvel Studios.
Jude Law, Robert Downey jr.
Sherlock Holmes: Hra stínů | Warner Bros.
To se ale nyní změnilo, Avengers končí a seriál Sherlock podle všeho také. Na cestě je tedy konečně třetí celovečerní film a do hlavních rolí by se opět měli vrátit jeho hlavní herecké hvězdy – tedy Law a Downey Jr..
Informaci médiím potvrdil sám Law a uvedl zajímavý detail k příběhu: „Doufáme, že příběh popoženeme. Jako vždy je hlavním bodem jejich koexistence. Zkusíme - vzhledem k faktu, že jsme je léta neviděli - s tím časem pracovat v tom smyslu, že oni sami se celou tu dobu neviděli."
Jude Law, Robert Downey jr.
Sherlock Holmes: Hra stínů | Warner Bros.
Scénář právě vzniká a premiéra je předběžně stanovena na 25. prosinec roku 2020. Otázkou ovšem zůstává, zda se na režisérské křeslo i potřetí vrátí Guy Ritchie. Jeho Aladin pro Disneyho je momentálně ve střižně, takže pokud nezačne v dohledné době natáčet nic jiného, měl by mít na film čas.