Velké nesnáze v Malé Číně: Místo remaku přímé pokračování

Velké nesnáze v Malé Číně: Místo remaku přímé pokračování
Velké nesnáze v Malé Číně | 20th Century Fox
Zda je režisér originálu na palubě nové verze, to v tuhle chvíli nevíme. Novinkou je nicméně to, že myšlenka na remake byla smetena ze stolu a nový film přímo naváže na osmdesátkovou klasiku s Kurtem Russellem.
Proč tahle otočka? Bezpochyby za to může úspěch Jumanji: Vítejte v džungli!, kde studio původně také zvažovalo myšlenku remaku, ale nakonec přišlo s filmem, který původní události neignoruje. A jak to fanoušci ocenili! Z Jumanji 2 se stal vůbec nejúspěšnější film Sony všech dob (404 milionů jen z amerických kin) a celosvětově chybělo jen málo k miliardě. Je proto jen logické, že se Johnson pokusí úspěch zopakovat s novými Velkými esnázemi v Malé Číně. A může tak aspoň ukecat ke cameu Russella.

Trailer na původní film:

Velké nesnáze v malé Číně
Synopse původního filmu: Hrdiny jsou sympatický řidič náklaďáku Jack Burton, jemuž v čínské čtvrti ukradnou kamión a jeho přítel Wang, kterému zase přímo před očima unesou snoubenku. Jak se brzy ukáže za vším je Lo Pan, 2258 let starý čínský démon, snažící se získat hmotné tělo a ovládnout svět. Aby toho dosáhl musí obětovat dívku se zelenýma očima. Smůlou je, že si k tomu vybere právě Wangovu snoubenku Miao Jin. Hrdinové se spojí s mágem Egg Šenem a společně s klanem Čing Singů se vydají do podzemí čínské čtvrti, aby svedli rozhodující bitvu s démonickým zlem.
Kurt Russell, Kim Cattrall
Velké nesnáze v malé Číně