Na internet unikla část scénáře připravovaného seriálu o Zaklínači. Co se v něm nachází?

Na internet unikla část scénáře připravovaného seriálu o Zaklínači. Co se v něm nachází?
Yennefer z Vengerbergu | CD Project Red
Dvě části scénáře, které tvůrci využili během castingu, se před nějakou dobou objevily na internetu. V obou částech vystupuje postava Yennefer, což je chytrá, pyšná a krapet lišácká čarodějka, která je láskou hlavní postavy celého seriálu, tedy zaklínače Geralta. V jedné části se Yennefer a Geralt společně připravují na bál (pro znalce: možná na podobný jako byl ten na ostrově Thanedd v knize Čas opovržení), jejich interakce zachycuje onen hravý, ale i krapet komplikovaný vztah, který mezi sebou mají. Druhá část uniklého scénáře zase sleduje rozhovor mezi Yennefer a králem.
na-internet-unikla-cast-scenare-pripravovaneho-serialu-o-zaklinaci-co-se-v-nem-nachazi
Yennefer z Vengerbergu | CD Project Red
Ale o žádný průšvih se vůbec nejedná, vedoucí celého seriálu, Lauren Schmidt Hissrich, na svůj twitter napsala, že nic z toho, co na internet uniklo, nebude ve finální verzi seriálu. Ony uniklé scény měly primárně sloužit pro účely castingu, v rámci toho také uklidňovala jednoho popuzeného fanouška, který vyjádřil obavy kvůli divným a nevěrohodným dialogům, že měly za účel vyvolat rozmanitou škálu emocí – žárlivost, sebevědomí, bolest, potěšení atd., což je během castingů běžná věc. Dialogy v samotném seriálu budou ve zcela jiné podobě.
První série, která se bude skládat z osmi hodinových epizod, bychom se měli dočkat až někdy v roce 2020, pokud tedy vše půjde dobře. Natáčet se bude ve Východní Evropě, takže je dost reálná šance, že se Zaklínač bude točit i u nás. Na odpověď k nejžhavější otázce, tedy kdo bude bělovlasého vědmáka hrát, si však ještě musíme počkat.
Michał Żebrowski
Zaklínač