Tyto největší vycházející hvězdy Hollywoodu žijí stále s rodiči

Tyto největší vycházející hvězdy Hollywoodu žijí stále s rodiči
Creed II | Warner Bros.
Celebrity jsou pro nás něco úplně jiného, díváme se na ně, obdivujeme je a stále zapomínáme, že jsou sice slavní a v mnohých případech i velmi bohatí, ale stále jen lidé z masa a kostí, kteří se od nás zas až tak moc neliší (tedy vyjma těch peněz na jejich kontech). Mezi mladšími z nich se pak najde dost těch, kteří stejně jako my rádi žijí i nadále doma, ačkoli už jsou dávno dospělí a mají své příjmy. Zde je seznam těch, co stále bydlí v "mamahotelu".

Michael B. Jordan

Sympatický svalovec, který úspěšně převzal štafetu od samotného Rockyho a pěkně pak zatápěl komiksovému hrdinovi Black Pantherovi, stále žije s rodiči. „Miluji svoje rodiče, ale teď máme spíše vztah spolubydlících, což je dost zajímavé,“ nechal se slyšet v The Ellen Show. „Máte domácí jídlo, ale také noční cesty do ledničky, což může být občas dost trapné.“ Zároveň ale uvedl, že pikantní na tom je fakt, že vlastně on nežije s rodiči, ale rodiče žijí s ním. Jordan zaplatil za dům, ve kterém nyní jeho rodina žije a je na to hrdý. „Je snem každého dítěte, aby koupil svému tátovi a mámě nový dům.“
Michael B. Jordan
Michael B. Jordan | če

Hailee Steinfeld

Této mladé dámě, která si nás v loňském roce získala ve spin-offu Transfomrers Bumblebeem, je pouhých 22 let, není proto divu, že stále žije u rodičů, ačkoli by si klidně mohla koupit domů hned několik. Dává ale přednost domovu a to proto, že se jí po domově stýská, když je dlouho pryč. „Mám rána, kdy se probudím a říkám si, tak jo dneska vypadnu, ale pak opustím město a po pár dnech chci jet domů a být v domě plném lidí.“ Zajímavostí navíc je, že si tato mladá dáma musí nadále sama uklízet svůj pokoj!
Hailee Steinfeld
Ladíme 2

Zendaya

I Zendaye, hvězdě nového Spider-Mana, je pouze 22 let a stejně jako Hailee i ona je již natolik finančně zajištěná, že by si klidně mohla dovolit koupit dům. Ale i tato herečka se rozhodla žít nadále s rodiči. Sama říká, že soužití funguje perfektně. Rodiče respektují její soukromí a ona zase jejich. Navíc má společné soužití mnoho výhod, kterých se zatím nehodlá vzdávat.
Spider-Man: Homecoming
Zendaya – Spider-Man: Homecoming | Marvel Studios
Do nedávné doby s rodiči navíc žili i další herecké hvězdy. Než se Bradley Cooper oženil a stal se otcem, žil ve společné domácnosti s matkou. V roce 2011 zemřel Cooperovi otec a tak si maminku nastěhoval k sobě. I Jennifer Lawrence žila poměrně dlouho u rodičů a když ne přímo u nich, tak v jejich obytném karavanu, kde měla své zázemí a klid. Na svou rodinu nedá dopustit ani Dev Patel. Doma v Británii žil s rodiči ve společné domácnosti, když ale před rokem přesídlil do Los Angeles, pořídil si vlastní dům. Podobně tragický příběh jako Bradley Cooper zažila i Julia Roberts. Když její nevlastní sestra spáchala sebevraždu, vzala si k sobě zničenou matku, aby žila s ní. Bohužel soužití netrvalo dlouho, rok na to její matka sama zemřela a to na rakovinu.
Nejlepší filmy roku 2018