Čtvrtá série seriálu Fargo. O čem bude a kdo si zahraje hlavní postavu?

Čtvrtá série seriálu Fargo. O čem bude a kdo si zahraje hlavní postavu?
Fargo | 20th Television
Kromě samotné zápletky se už také ví, kdo ztvární hlavní postavu čtvrté série – bude to sympatický vtipálek Chris Rock (Smrtonosná zbraň 4, Machři).
Čtvrtá série Farga se údajně bude odehrávat v roce 1950 ke konci dvou velkých migračních vln Spojených států – první vlny, skládající se z jihoevropanů jako Italové či Španělé, kteří se začnou usazovat v severních městech země (například New York nebo Chicago) a druhé vlny, jež se zas skládá z Afroameričanů, snažících se uniknout rasové segregaci na jihu. V rámci toho má dojít ke kolizi obou skupin, snažících se vybojovat svůj vlastní ideál amerického snu. V důsledku tohoto střetnutí vzniknou v Kansas City dva zločinecké syndikáty, jeden italský a druhý černošský, jimž se podaří mezi sebou vytvořit křehký mír díky nezvyklé dohodě – hlavy rodin obou dvou organizací si mezi sebou navzájem vymění své nejstarší syny.
ctvrta-serie-serialu-fargo-o-cem-bude-a-kdo-si-zahraje-hlavni-postavu
Smrtonosná zbraň 4 | 1998 Warner Bros.
Rock si zahraje vůdce černošského syndikátu, který je v zájmu míru nucen vychovávat syna svého nepřítele (ten zase vychovává jeho prvorozeného). Nějaký čas se zdá, že všechno půjde dobře, ale samozřejmě se věci brzy zkomplikují nečekanou smrtí jedné z důležitých postav, díky čemuž začnou problémy. A jak známe Fargo, problémy to budou více než kuriózní. Noah Hawley (tvůrce seriálu) potvrdil, že Rock byl jeho první volba. Dali si prý oběd, Noah mu objasnil celou zápletku, přičemž Chris tím byl natolik nadšený, že nabídku přijal, protože i on sám je velkým fanouškem seriálu.
David Thewlis, Goran Bogdan
Fargo | AMC
Ještě není jasné, kdy se čtvrté série dočkáme, ovšem nějaký ten pátek tvůrcům příprava a natáčení bezpochyby trvat budou. Těšíte se?