Autorka hitu Zmizelá představuje Vdovy, horkého kandidáta na nejlepší akční thriller roku 2018

Autorka hitu Zmizelá představuje Vdovy, horkého kandidáta na nejlepší akční thriller roku 2018
Vdovy | CinemArt
Snímek je volnou adaptací slavného britského seriálu z roku 1983, který měl víceméně totožnou zápletku (ale ta přirozeně doznala modernizace). Pro Flynn jde o její teprve druhý filmový scénář, tak doufejme, že si (ač s volnou) adaptací cizí látky poradí stejně dobře, jako jí to vyšlo s její vlastní.
Vdovy
Oficiální text distributora: Oscarový režisér Steve McQueen (12 let v řetězech) a spoluautorka Zmizelé, Gillian Flynn, představují intenzivní, soudobý thriller odehrávající se na pozadí kriminality, vášně a korupce. Vdovy jsou příběhem čtyř žen, které nemají nic společného, jen s výjimkou dluhů, které jim zbyly z trestné činnosti jejich mrtvých manželů.
Trailer je přímo dechberoucí a připomíná ty nejlepší ve svém žánru (z posledních let zanechalo podobně silný dojem snad jen Město Bena Afflecka). Filmového fanouška pak musí přímo nadchnout obsazení: Michelle Rodriguez, Viola Davis, Elizabeth Debicki, Colin Farrell, Jon Bernthal, Liam Neeson nebo Robert Duvall. Takovou sestavu si rozhodně necháme líbit!
Vdovy se do zoufalé akce pustí v českých kinech 15. listopadu 2018.
90d87f64
1e5dd84c