Sylvester Stallone láká na nového Ramba. A tohle se fanouškům bude líbit!

Sylvester Stallone láká na nového Ramba. A tohle se fanouškům bude líbit!
Rambo: Do pekla a zpět | Millennium Films
Ohlášení filmu přišlo jako blesk z čistého nebe před pár měsíci z obchodní části festivalu v Cannes, kde produkční společnost Millenium začala nečekaně rozprodávat mezinárodní distribuční práva na Ramba 5 s tím, že si roli (tentokrát prý opravdu naposledy) zopakuje Stallone. Od té doby se na projektu pilně dělá, Sly nabírá formu a aby fanoušky ujistil, že na tohle pokračování opravdu dojde, sdílel na svém Instagramu následující obrázek s tím, že bychom se již brzo měli dočkat nějakých dalších novinek o filmu:
sylvester-stallone-laka-na-noveho-ramba-a-tohle-se-bude-fanouskum-libit
Rambo 5 | Instagram
John Rambo nikdy nepatřil mezi hrdiny, kteří by běželi do boje s extra výzbrojí (o brnění ani nemluvě) a jak je vidno, pátý díl na tom nic nezmění. Pěkně se zase pojede v tričku, se šátkem přes hlavu a s nožem v ruce.
sylvester-stallone-laka-na-noveho-ramba-a-tohle-se-fanouskum-bude-libit
Sly sdílel i fotku z tréninku | Instagram / Stallone
Pokud jde o děj, Rambo se vrátil do Států a snaží se v klidu dožít tím, že vypomáhá na ranči své známé v Arizoně. Když se jí ztratí vnučka na párty v Mexiku, vydá se jí Rambo hledat a dostane se do křížku s místním drogovým kartelem. Co bude dál, to si asi domyslíte. Poslední verzi scénáře měl napsat Matthew Cirulnick (seriál Nezvěstná) a režie by se podle spekulací mohl ujmout sám Stallone, který naposledy režíroval první Expendables.
Rambo 5 by měl dorazit do kin v druhé polovině příštího roku.
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone