Kvůli konfliktu Johnnyho Deppa se ruší premiéra kriminálky City of Lies

Kvůli konfliktu Johnnyho Deppa se ruší premiéra kriminálky City of Lies
City of Lies - Johnny Depp | Miramax (trailer)
Na vině je konflikt Johnnyho Deppa s lokačním manažerem filmu Greggem Brooksem, k němuž došlo v loňském roce. Herec měl manažera dvakrát uhodit a sprostě na něj pokřikovat. K situaci došlo poté, co Brooks oznámil konec natáčení z důvodu vypršení úředního povolení, zatímco Depp hodlal pokračovat. Informaci přinesl web IndieWire s tím, že distributor by snímek City of Lies do kin rád uvedl někdy před koncem roku 2018.

City of Lies: Trailer

Jde o druhou událost z posledních dnů, která Deppovi ztrpčuje život a hereckou kariéru. V úterý jsme vás informovali, že se slavný herec neobjeví v šestém filmu Pirátů z Karibiku coby ikonický Jack Sparrow. Důvod? Bývalá Deppova žena Amber Heard herce obvinila z fyzického i slovního napadení, což Depp sice popřel, ale tvůrci filmu jej "na palubu" dalších Pirátů odmítají přibrat.
Jak je to s dalšími Piráty z Karibiku? Johnny Depp ven, autoři Deadpoola dovnitř!
Filmy25. 12. 2018
Jak je to s dalšími Piráty z Karibiku? Johnny Depp ven, autoři Deadpoola dovnitř!
Ať je pravda jakákoliv, chování herce na place se na rozdíl od jednání mimo štáb a kamery těžko ututlá. K showbusinessu nicméně lecjaké výstřelky a zvláštní chování celebrit patří od nepaměti. Otázkou zůstává, co a jakým způsobem trestat. Když odhlédneme od Deppova "temperamentu", není vlastně vůbec fér odložit o několik měsíců premiéru filmu. Už kvůli obsáhlému štábu, který na projektu nechal hodně času a úsilí. A za chování jedné celebrity nenese zodpovědnost. Pokud ale není Depp aktuálně tak říkajíc v kurzu, dá se chování distributora z pragmatického hlediska pochopit.
Nicméně 15. listopadu se Johnny Depp v českých kinech prvně objeví coby záporák Grindelwald ve Fantastických zvířatech: Grindelwaldových zločinech (2018), které předjímají fantastický svět Harryho Pottera. Snímek má mít další tři díly a vzhledem k tomu, že Depp zde hraje hlavního záporáka, nejspíš s ním producenti i do budoucna počítají...
Johnny Depp
Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny | Warner Bros.