V Hollywoodu už je neuvidíte, hned na začátku kariéry se totiž rozhodli, že ji rychle utnou

V Hollywoodu už je neuvidíte, hned na začátku kariéry se totiž rozhodli, že ji rychle utnou
Jeff Cohen
Zde jsou malé herecké hvězdičky, které dokázaly dát Hollywoodu sbohem a s herectvím skončit ještě v dětském nebo dospívajícím věku.
Danny Lloyd zazářil v Osvícení Stanleyho Kubricka, když mu bylo pouhých 6 let. Jeho herecký výkon je považován za jeden z nejlepších. Jeho zážitek z natáčení ho však možná natolik vyděsil, že se rozhodl natočit už jenom jeden film a skončit. Raději vystudoval vysokou školu a nyní na jedné z univerzit vyučuje jako profesor.
v-hollywoodu-uz-je-neuvidite-hned-na-zacatku-kariery-se-totiz-rozhodli-ze-ji-rychle-utnou-2
Danny Lloyd
Jake Lloyd ztvárnil malého Anakina Skywalkera ve Skryté hrozbě. Zahrál si ještě v několika filmech, ale od roku 2005 nic nenatočil. V minulosti měl několik oplétaček se zákonem a není tajemstvím, že trpí schizofrenií. Má tedy svých starostí dost, než aby si ještě přidělával další s natáčením.
Jake Lloyd
Jake Lloyd | Lucasfilm Ltd.
Ariana Richards hrála již šest let, než získala roli v Jurském parku. Poté ale v žádném velkém snímku nehrála a rozhodla se studovat drama a umění. V současnosti je úspěšnou malířkou.
v-hollywoodu-uz-je-neuvidite-hned-na-zacatku-kariery-se-totiz-rozhodli-ze-ji-rychle-utnou-1
Ariana Richards
Ilan Mitchell-Smith zaujal svou rolí ve snímku Wierd Science, natočil několik dalších filmů, ale nakonec u něj zvítězila láska k historii a vrhl se na její studium. V současné době pracuje jako asistent na katedře angličtiny na Kalifornské státní univerzitě.
v-hollywoodu-uz-je-neuvidite-hned-na-zacatku-kariery-se-totiz-rozhodli-ze-ji-rychle-utnou-5
Ilan Mitchell-Smith (vpravo)
Jeff Cohen hrál v Rošťácích kluka jménem Chunk. Popularita snímku ho ale neodradila od jeho plánu jít na univerzitu. V současné době pracuje jako právník.
v-hollywoodu-uz-je-neuvidite-hned-na-zacatku-kariery-se-totiz-rozhodli-ze-ji-rychle-utnou
Jeff Cohen
Barreta Olivera si možná všichni pamatují jako Bastiana z Nekonečného příběhu. Svou kariéru ukončil v 16 letech a začal se věnovat tomu, co ho nyní živí. Barret je umělcem a učitelem historické fotografie v Los Angeles.
v-hollywoodu-uz-je-neuvidite-hned-na-zacatku-kariery-se-totiz-rozhodli-ze-ji-rychle-utnou-4
Barret Oliver