Smrtonosná past 6 definitivně vrátí do hry jednu z hlavních postav původních dílů

Smrtonosná past 6 definitivně vrátí do hry jednu z hlavních postav původních dílů
Smrtonosná past | 20th Century Fox
Dvanáct filmů, které okatě vykradly schéma Smrtonosné pasti (a některé ne úplně blbě)
Téma21. 12. 2018
Dvanáct filmů, které okatě vykradly schéma Smrtonosné pasti (a některé ne úplně blbě)
Ale což, každá série musí mít nějaký ten slabší moment (že Rocky). Pravda, nemusel být tak výrazný, ale pořád je ještě šance na nápravu. I když zatím nás informace o připravované šestce spíše zlobily, protože má jít současně o prequel, který ukáže začátky kariéry Johna McClanea. Studio si od toho slibuje obsazení mladší tváře, která následně sérii po Bruci Willisovi převezme.
A teď k těm lepším zprávám. Film dostal režijně na starost režisér Len Wiseman, který natočil hodně solidní čtyřku. Scénář se neustále piluje a Wiseman trvá na tom, že dokud nebude perfektní, točit se nebude. Bez zajímavosti není ani to, jak se nyní mluví o prequelové části filmu. Z prvotních zpráv to vypadalo, že budou hrát minulost větší roli, nyní jsou ale její části označovány za "pouhé" flashbacky, které se nějakým způsobem budou vázat na to, co prožívá současný McClane (takže zřejmě nějaká osudová chyba nováčka). Tudíž by je šance, že prim stále bude hrát Willis a dočkáme se plnohodnotného uzavření McClaneova příběhu.
A aby těch dobrých zpráv nebylo málo, čeká nás i důležitý navrátilec, jímž bude... chvíle napětí... Holly McClane (respektive Gennero, pokud už se s Johnem rozvedla)! Holly jsme naposledy viděli ve dvojce (trojku už byla "jen" na telefonu). V prvních dvou filmech ji hrála Bonnie Bedelia a pokud se něco nepokazí, zopakuje si svou roli v šestém filmu. Současně poznáme i její mladší verzi, která zatím obsazena nebyla. Totéž platí u mladého McClanea.
Bruce Willis, Bonnie Bedelia
Bonnie Bedelia a Bruce Willis ve filmu Smrtonosná past 2 (1990) | Twentieth Century Fox
Smrtonosná past 6 zatím nemá datum premiéry. Novinky každopádně znějí nadějně. Wiseman se vždy prezentoval jako fanoušek série, tak doufejme, že se to na šestce pozitivně projeví. Po zoufalé pětce je to sakra potřeba.

Smrtonosná past natvrdo - Kolikrát by ve skutečnosti umřel McClane?