Slavný britský herec a režisér si zahrál neviděnou postavu v posledních Avengers. O koho přesně šlo?

Slavný britský herec a režisér si zahrál neviděnou postavu v posledních Avengers. O koho přesně šlo?
Vražda v Orient expresu | 20th Century Fox
Kenneth Branagh je známý a oblíbený britský herec, který se ovšem projevil i jako talentovaný režisér. Pod palec si především bere filmové adaptace Shakespeara, z nichž tou nejslavnější je pravděpodobně Hamlet (1996).
Ovšem Branagh nenachází zalíbení pouze v klasické literatuře, cizí mu očividně není ani komiksový svět, což potvrdil režií prvního Thora (2011). Tím však jeho působení v Marvel universu neskončilo. Branagh se sice už nevrátil do režisérského křesla, ovšem střihl si menší neviděnou roli v super úspěšném snímku Avengers: Infinity War (2018). Koho že si vlastně zahrál?
slavny-britsky-herec-a-reziser-si-zahral-nevidenou-postavu-v-poslednich-avengerech-o-koho-presne-slo
Avengers: Infinity War | Walt Disney Studios
Vycházející Blu-ray vydání odhalilo, že si Kenneth zahrál jistého Asgarďana, který vysílal volání o pomoc poté, co záporák Thanos nemilosrdně napadl asgardskou vesmírnou loď na začátku filmu. Jak ovšem víme, kromě Thora to pro zbytek asgardských uprchlíků úplně nejlépe nedopadlo. Lze proto předpokládat, že Branaghův charakter byl zabit spolu s ostatními.
Někteří fanoušci se po tomto zjištění začali dovolávat toho, aby marvelovští scenáristé dali Branaghovi větší roli a on nezůstal u pouhého camea. Jaká je šance, že bychom se v budoucnu dočkali Branagha v roli nějaké postavy, které se podařilo Thanosův útok přežít? Příliš pravděpodobné to není, ale spousta fanoušků v to očividně velice doufá. Kdo ví, třeba scenáristy něco napadne a Branagh se nechá ukecat. Spokojení fanoušci se vždy vyplatí.