Zapomeňte na Mrakodrap, letošní Smrtonosnou past natočili Dave Bautista a Pierce Brosnan!

Zapomeňte na Mrakodrap, letošní Smrtonosnou past natočili Dave Bautista a Pierce Brosnan!
Final Score | Sky Cinemaf
Filmu Final Score jsme se již věnovali před týdnem, kdy vyšlo první lákadlo. Mělo ale pouhých 20 vteřin, takže nebylo vesměs co hodnotit. Dnes tu máme plnohodnotnou dvou a půl minutovou upoutávku a začínáme se hodně těšit.
Netřeba si nalhávat, že by nás čekal nějaký výtrysk originality. Scenáristé sice smrtonosnou zápletku koření úkolováním hlavního hrdiny Michaela Knoxe (Bautista), aby zabil během zápasu Dimitriho (Brosnana), jinak to odnese jeho neteř, ale vesměs se bezpochyby pojede v zajetých kolejích. To znamená, že se Michael půjde po stopě teroristů (které vede Ray Stevenson) a bude je postupně likvidovat. Nadějné je spojení s Dimitrim, ale je otázkou, o jak velkou spolupráci půjde. Přeci jen to z prvních záběrů vypadá, že bude mít Brosnan ve filmu spíše štědřejší cameo než plnohodnotnou roli v příběhu.
Hlavní každopádně je, že traileru nechybí tempo, dostatek lákavě vypadající akce, sem tam nějaká ta chytlavá hláška a feeling poctivé oldschoolové podívané, kde rány opravdu bolí, což je v rámci konceptu jednoznačně sympatičtější přístup, než celé to digitální blbnutí v Mrakodrapu. Akční Final Score by měl jít do světa již příští měsíc, českou premiéru film zatím nemá.
57aac766
1294baaa