Kazatelův hon na Boha pokračuje. Seriál Preacher zahájil třetí řadu

Kazatelův hon na Boha pokračuje. Seriál Preacher zahájil třetí řadu
Preacher | AMC / trailer
Pro ty, co tápají. Seriálový Preacher se inspiroval kultovním komiksem, v němž kazatel Jesse Custer (Dominic Cooper) ze západního Texasu ztratil víru, ale jde si tvrdě za svým cílem dosáhnout "království nebeského". V čem tkví Jesseho nadpřirozené schopnosti? Pochopitelně v božské síle, která nicméně chřadne. Bůh utekl na Zemi a Jesse se ho vydává najít. Na cestě se spojí s ex-přítelkyní Tulip (Ruth Negga) a upírem Cassidym (Joseph Gilgun). Vypořádat se musí s nebeskými i pekelnými postavami, démony, anděly, upíry i se samotným ďáblem.

Preacher: Upoutávka na 3. řadu seriálu

Preacher
Hlavní hrdinové seriálu Preacher Jesse a Tulip si sice zamilované pohledy opětují, realita je ale jiná. Herecké duo Ruth Negga a Dominic Cooper v dubnu tohoto roku ohlásilo, že se po osmiletém vztahu rozcházejí. Podle jejich slov románek skončil přirozeně a chtěli by zůstat přáteli.Na Preachera to nicnémě nemá žádný vliv a vy si ho můžete náležitě užít.
Preacher
Preacher - Dominic Cooper | AMC
A nejen to. Pro fanoušky "kazatele" pořádáme ve spolupráci s americkou televizní stanicí AMC soutěž o DVD první řady seriálu a sběratelskou figurku Jesseho Custera.
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci na výhru dosáhnout? Do pondělí 30. července 2018 do 10:00 napište 3 nové komentáře k filmům z databáze Kinobox.cz (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "preacher3") zašlete váš nick name spolu s odpovědí na otázku "Kdo hraje v seriálu Preacher postavu kazatele?". Vylosovaný šťastlivec se může těšit na výše zmíněné ceny.
Preacher
Preacher | AMC