Studio Ghibli má konkurenci v podobě vlastních žáků!

Studio Ghibli má konkurenci v podobě vlastních žáků!
Tōmei Ningen
Na letošní rok mají v plánu snímky hned 3. Pravda sice jen krátkometrážní, ale i tak se jedná o tři nové animované snímky ve slavném japonském stylu, který diváci tolik milují a které budou uváděny v jednom celku.
Všechny tři snímky studio Ponoc představilo v novém traileru. Jmenují Kani no Kanino, Samurai egg a Tōmei Ningen. Data premiér zatím zveřejněna nebyla, ale dobrou zprávou je, že fanoušci japonského anime se mohou kromě těchto filmů těšit i na nový seriál v produkci Netflixu od autora cenami ověnčeného filmu Kimi no na wa..
Nyní se ale pojďme podívat na jednotlivé filmy, ale napřed zmíněný trailer:
Ponokku tanpen gekijô: Chiisana eiyû - Kani to tamago to tômei ningen
Kani no Kanino je animovaný počin, který kombinuje počítačovou animaci s tradičními animačními technikami. Hlavními hrdiny příběhu jsou dva krabí bratři, kteří se vydávají na velké podmořské dobrodružství za nalezením jejich tatínka.
studio-ghibli-ma-konkurenci-v-podobe-vlastnich-zaku-2
Kani no Kanino
Samurai Egg vypráví příběh energického dítěte jménem Shun a to, jak jeho vážná alergie na vajíčka určuje jeho život. Ale i to, že kdokoli bez ohledu na jeho slabost se může stát hrdinou.
studio-ghibli-ma-konkurenci-v-podobe-vlastnich-zaku-1
Samurai Egg
Tōmei Ningen je naprosto odlišným snímkem. Jeho hrdina se totiž cítí neviditelným, jeho postava je tak neviditelná s výjimkou vznášejících se brýlí, Diváci budou sledovat jeho boj o to, aby se stal viditelným nejen pro okolí, ale i sám pro sebe.
studio-ghibli-ma-konkurenci-v-podobe-vlastnich-zaku
Tōmei Ningen