Kleptomanské choutky slavných herců

Kleptomanské choutky slavných herců
Thor (2011) | Marvel Studios
Dovolilo to vedení studia? To je otázka. Ale můžeme předpokládat, že to minimálně vždy vzalo s nadhledem, když se o těchto "zlodějích" ví.
Tedy kdo a co si odnesl domů?

Ben Affleck

Fanoušci nebyli z obsazení Bena Afflecka do role nového Batmana zrovna nadšeni, ale nakonec ho vzali na milost. Sám Ben je hrdý na to, že si mohl netopýřího muže zahrát a ačkoli od režiséra snímku Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti dostal jako dárek Batmanův kotvící hák, Benovi to nestačilo a odnesl si z natáčení i jeden z Batmanových Batarangů.
Ben Affleck, Gal Gadot
Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti

Daniel Radcliffe

Danielovi bylo pouhých 11 let, kdy začal hrát ve filmové sérii Harry Potter, která skončila až o deset let později. Daniel tak většinu svého dětství strávil na place, není se tedy moc co divit, že si na tak důležitou fázi života odnesl hmotnou památku. V Danielově případě jsou to hned suvenýry dva – a sice dvoje Harryho brýle. První hned z prvního filmu a druhé z Relikvií smrti 1.
Daniel Radcliffe
Harry Potter | Warner Bros.

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg není troškař a z natáčení snímku Hříšné noci si domů odnesl nesmyslně velký umělý penis, kterým se jeho hrdina ve filmu oháněl. Mark tvrdí, že ho ukradl pro účel dobročinné aukce, která se ale dosud neuskutečnila. Mark také neváhal dodat, že je to jediná věc, kterou kdy z natáčení odcizil. Proč ale zrovna umělý penis? To můžeme jen hádat.
Hříšné noci
Hříšné noci | 1997 New Line Cinema

Ryan Reynolds

Při natáčení Green Lanterna (což je přesně onen snímek, za který Deadpool Reynoldse v Deadpoolovi 2 nemilosrdně zastřelí) se Ryan Reynolds pohyboval většinu času před zeleným pozadím s tím, že i většina rekvizit byla později dodávána počítačově. Bylo tedy dost oříškem, co si domů odnést jako suvenýr. Nakonec vyhrál prsten, který nosil Green Lantern na ruce. Docela slušný úlovek a možná aspoň nějaká fajn vzpomínka na film.
Ryan Reynolds
Green Lantern | Warner Bros.

Dakota Johnson

Při natáčení Padesáti odstínů šedi neměla Dakota Johnson na rozdíl od Ryana Reynoldse problém s neviditelnými rekvizitami. Minimálně, co se týče Christianova tajného pokoje. Tam nebylo o pomůcky všeho druhu skutečně nouze. Nakonec podle Dakoty vyhrály jedny z Christianových důtek.
Padesát odstínů šedi
Padesát odstínů šedi

Jennifer Lawrence a Josh Hutcherson

Stejně jako tomu bylo u Daniela Redcliffa s Harrym Potterem, i Jennifer Lawrence a Josh Hutcherson věnovali natáčení filmové verze románové trilogie Hunger Games několik let svého života. Po skončení natáčení posledního filmu si proto odnesli domů nějaké ty suvenýry na památku. Josh si konkrétně nechal medailonek, který ve všech filmech nosila Katniss na krku a Jennifer si nechala jeden z Katnissiných kožených obleků.
Josh Hutcherson, Jennifer Lawrence
Hunger Games | Lionsgate

Chris Hemsworth

Ani samotný bůh hromu a blesku není nevinný. I za jeho prsty utkvělo hned několik filmových rekvizit. Nutno nicméně dodat, že ve všech případech jde jen o jednu a tu samou věc – jak jinak – samotný Mjolnir. Ze všech tří filmů o Thorovi a dvou dílů Avengers (možná nyní i z dalších dvou) si Chris vždy odnesl aktuální verzi Thorova magického kladiva. Doma jich má tedy minimálně pět s tím, že jedno prý podle jeho slov našlo své místo v koupelně.
Thor
Thor | Paramount Network

Kristen Stewart

Ačkoli filmové verze Twilight ságy je (pokud jde o kvalitu) slušný propadák, celý štáb i herce stála několik let práce a někteří z nich mají na toto období dobré vzpomínky. Kristen Stewart – představitelka Belly Swanové - si domů kromě vzpomínek odnesla i pár suvenýrů. Jedná se o prsteny, které ve filmu Bella nosí. Kristen uvedla, že jsou pro ni velmi důležité, protože jsou přímou vzpomínkou na Roberta Pattinsona a režisérku Catherine Hardwicke.
Stmívání
Stmívání | Summit Entertainment

Simon Pegg

Simon se rozhodně netají tím, že je fanouškem Star Treku. Jeho účast na nových dílech je tak splněným snem, který však nabyl na výjimečnosti i tím, že se mu díky tomu splnil jeho klukovský sen – dostal uniformu a odznáček flotily. A právě ten si Pegg schoval jako suvenýr z natáčení. Jediné, co mu prý ještě chybí ke štěstí, je ještě jedna ukradená rekvizita v podobě phaseru.
Star Trek
Star Trek | Paramount Network

Jason Momoa a Ezra Miller

Během natáčení Ligy spravedlnosti se Momoa (Aquaman) a Miller (Flash) zrovna hrdinsky nezachovali a stejně jako Thor a Batman kradli. :-) Zajímavé je, že šlo nejspíše o týmovou domluvu, neboť oba herci vzali z natáčení totéž – malinké rekvizity včetně kulek s červenými čepičkami – bat bullets! Co s nimi udělat Miller nevíme, ale Momoa je prý věnoval svému synovi.
Ezra Miller
Liga Spravedlnosti
Vaše hvězda nemá tvář! Poznáte film?