Keanu Reeves prozradil podtitul třetího Johna Wicka, připravte se na válku!

Keanu Reeves prozradil podtitul třetího Johna Wicka, připravte se na válku!
John Wick | Lionsgate
Nyní nás čeká třetí díl, který naváže na to, co se odehrálo ve dvojce a odpovídá tomu i oficiální název filmu. Keanu Reeves ho prozradil v jednom ze svých rozhovorů - snímek se bude jmenovat John Wick 3: Parabellum.
„Název má svůj význam,“ uvedl Reeves. „Jedná se o část věty Si Vis pacem, para bellum.“ Což v překladu znamená Toužíš-li po míru, připrav se na válku.
keanu-reeves-prozradil-podtitul-tretiho-johna-wicka-1
John Wick 3: Parabellum | Lionsgate
Titul úžasně sedí na to, co hrdinu v dalším díle čeká. Poté, co byla na hlavu Johna Wicka vypsána odměna 14 milionů dolarů, nezbývá mu, než se skrývat v ulicích New Yorku a připravit se na nejhorší. Naštěstí má spojence v osobě Sofie (Halle Berry), ženě, se kterou sdílí část své minulosti a díky níž se zaplete s organizací zvanou High Table, jakýmsi spolkem nadřazených jedinců čítajících Rozhodčí (Asia Kate Dillon), Ředitelku (Anjelica Huston), Zera (Mark Dacascos) a Tick Tock Mana (Jason Mantzoukas).
keanu-reeves-prozradil-podtitul-tretiho-johna-wicka
John Wick 3: Parabellum | Lionsgate
Do svých rolí se vrací i Laurence Fishburne jako Bowery King, Ian McShane coby Winston, Lance Reddick jako Charon, Ruby Rose v roli Ares, Common jako Cassian a role hlavního záporáka se ujme Hiroyuki Sanada.

Režíruje Chad Stahelski podle scénáře od Dereka Kolstada (tým se tedy nemění). John Wick 3: Parabellum byl měl do kin zamířit v květnu 2019.