Brad Pitt a Leonardo DiCaprio se přemístili do 60. let a vypadají vážně drsně!

Brad Pitt a Leonardo DiCaprio se přemístili do 60. let a vypadají vážně drsně!
Leonardo DiCaprio
Oba herci jsou na ní zachyceni ve svých kostýmech přesně zapadajících do 60. let minulého století, což je doba, v níž se děj nové Tarantinovky odehrává. Je léto roku 1969, televizní herec Rick Dalton (DiCaprio) už má svou krátkou slávu za sebou, přesto se dále snaží najít cestu zpět do filmového průmyslu. O to samé se snaží jeho pomocník a dabl v jedné osobě Cliff Booth (Pitt). Děsivá vražda Rickovy sousedky Sharon Tateové a jejích čtyř přátel Charlesem Mansonem slouží jako pozadí k příběhu, který bude během parného léta sledovat peripetie hlavních hrdinů.
brad-pitt-a-leonardo-dicaprio-se-premistili-do-60-let-a-vypadaji-vazne-drsne
Brad Pitt a Leonardo DiCaprio na place připravovaného filmu Quentina Tarantina.
Vedle ústřední dvojice se ve snímku objeví i Margot Robbie, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Michael Madsen, Tim Roth, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Dakota Fanning, James Marsden a Al Pacino.
Jedná se o první Tarantinův film vycházející ze skutečných událostí a to dost kontroverzních a dodnes děsivých. Nic lepšího si Tarantino vybrat nemohl, neumím si představit nikoho, kdo by už teď nechtěl jít do kina a zjistit, co to zase natočil. Na premiéru si nicméně ještě delší dobu počkáme, film se právě natáčí v ulicích Los Angeles a premiéra je plánována na 9. srpna příštího roku.