Reprisal: Bruce Willis a Frank Grillo stopují brutálního bankovního lupiče

Reprisal: Bruce Willis a Frank Grillo stopují brutálního bankovního lupiče
Reprisal | Lionsgate
Pro fanoušky Bruce Willise byly poslední roky náročné. Herec se zcela otevřeně vykašlal na áčkovou hollywoodskou produkci a upsal se sérii filmů určených rovnou na video, kde si obvykle střihl záporáka a inkasoval tučné šeky za to, že se na plátně ohřál nějakých 15 minut čistého času. Poslední vlašťovkou z téhle (většinou opravdu příšerné) vlny je akční thriller Reprisal:
Vražedná bilance
Ve své (doufejme) finální laciné vlašťovce se Willis spojí s Frankem Grillem. Ten hraje bankovního úředníka Jacoba, jemuž při jedné loupeži zavraždí lupič kolegu. Jacob se z toho nemůže vyhrabat a nakonec osloví souseda/bývalého poldu Jamese (Willis), aby mu pomohl zloděje dostat.
Vzhledem k tomu, jak to v podobných "rovnou na video" blbinách chodí, klidně bych se vsadil, že pod tou maskou útočníka je ve skutečnosti James, z něhož se na konci filmu nějakým idiotským způsobem vyklube padouch.
Reprisal režíroval Brian A. Miller, který s Willisem natočil otřesnosti Vice a Elitní zabiják, takže navzdory slibnému obsazení jsou šance na koukatelný výsledek malé. Budiž nám útěchou, že Willise v budoucnu čeká Glass (pokračování Vyvoleného), detektivka Motherless Brooklyn (režie Edward Norton), čínský válečný velkofilm The Bombing a samozřejmě Smrtonosná past. Ještě jednu videopříšernost mu proto dopřát můžeme.
reprisal-bruce-willis-a-frank-grillo-stopuji-brutalniho-bankovniho-lupice
Reprisal | Lionsgate