Vedle své slávy mají i normální práci aneb Celebrity s běžným povoláním

Vedle své slávy mají i normální práci aneb Celebrity s běžným povoláním
Kevin Costner | Ocean Therapy Solutions
Toto jsou ti, o kterých jsme se to dozvěděli:

Jeremy Renner

Jeremy Renner a jeho obchodní partner Kristoffer Winters se zabývají přeprodáváním a renovací nemovitostí. „U domů, které stavíme, rozhoduji o designu, materiálech, látkách, nábytku atd.,“ uvedl na adresu podnikání Renner. „Naše domy jsou kompletní. Mají čerstvé květiny ve vázách, povlečení, ručníky atd.. Vy si jen přivezete kufry.“ Na začátku Renner i Winters investovali do projektu všechny peníze, často proto pak ve svých domech před jejich prodejem museli spát, jelikož v nich měli celé své jmění.
Jeremy Renner
Wind River | The Weinstein Company

Daniel Day-Lewis

Danile Day-Lewis je známý svým perfekcionalismem. Na role se připravuje naprosto dokonale, pro roli Posledního Mohykána žil měsíc v lesích Severní Karolíny s odborníky na život indiánů, pro roli v Boxerovi trénoval rok a půl před natáčením s legendárním trenérem Barrym McGuiganem! Stejně tak svůj vedlejšáky nebere na lehkou váhu. Jedním z nich je i ševcovství! Daniel šel do učení k italskému obuvníkovi Stefanovi Bemerovi, který šije boty Bespoke na zakázku a učil se u něj deset měsíců. Je to prý jeho vášeň.
Nit z přiznaků
Nit z přiznaků | CinemArt

Tom Selleck

Charismatický muž s knírem nesnáší chození do tělocvičny. Aby se udržel v kondici, rozhodl se zaměřit na obyčejnou manuální práci. Pro tenhle účel si koupil si ranč s farmou na avokádo. „Rád chodím ven a pracuji na farmě,“ uvedl herec. „Dělám všechno od spravování cest po čištění kartáčů.“ Podle jeho nadšení se zdá, že se ve farmaření našel a svou vedlejší práci si užívá.
vedle-sve-slavy-maji-i-obycejnou-praci-aneb-celebrity-s-beznym-povolanim
Magnum | Universal Pictures

James Franco

Díky několika jeho posledním filmům by se mohlo zdát, že je James Franco dost ulítlý a šílený, pravda se ale dost liší. Již víme, že James je nadaný umělec a to nejen herecky, ale i výtvarně. Vedle toho všeho je James též spisovatel, režisér a básník. Na svých dovednostech navíc neustále pracuje, takže vedle herectví pilně chodil do školy. V roce 2010 současně studoval magisterské studium na Newyorské univerzitě v oboru filmografie, na univerzitě Columbia spisovatelství stejně jako na Brooklynské univerzitě, k tomu básnický kurz na Warren Wilson College a doktorandské studium z angličtiny na Yaleu! Navíc ho akademická půda pohltila natolik, že o rok později začal na Newyorské univerzitě filmařinu sám přednášet. V roce 2014 pak přednášel i na fakultě Kalifornské univerzity v Los Angeles.
Proč právě on?
Proč právě on?

Kevin Costner

Hvězda Vodního světa má k tomuto živlu velmi blízko a tak založil společnost Ocean Therapy Solutions, která se zabývá vývojem nejmodernějších technologií na záchranu vodního systému. Když se stane nějaká havárie na moři, je to právě jeho společnost, která přijede a poskytne svou technologii na oddělení ropy od vody bez toho, aniž by dál ničila oceán.
Kevin Costner
Skrytá čísla
Poznáte kdo je na fotce? Perfektní maskérské výkony!