Spider-Man se podívá v novém filmu do Prahy! Co dalšího o pokračování víme?

Spider-Man se podívá v novém filmu do Prahy! Co dalšího o pokračování víme?
Spider-Man: Homecoming | Columbia TriStar
Teď se spíš otázkou jak... Zatím nemá cenu po odpovědi pátrat ani spekulovat, Marvel si detaily nechává v rukávu, tak proč se připravovat o překvapení. Pojďme se spíše podívat na to, co o dvojce víme s jistotou.
Druhý díl ponese název Spider-Man: Far From Home a informaci hrdě profláknul na svém Instagramu představitel Petera Parkera Tom Holland.
spider-man-bude-daleko-od-domova-a-navic-se-jeho-svet-rozsiri-o-novou-hrdinku
Silk | Marvel Studios
Scénář k snímku napsali Chris McKenna a Erik Sommers. Režírovat bude opět Jon Watts. Podle dostupných informací by se měl vrátit Vulture v podání Michaela Keatona a v roli hlavní padoucha Mysteria se představí Jake Gyllenhaal. Natáčení by mělo začít na začátku příštího měsíce. Zajímavostí rozhodně je, že se děj bude odvíjet po událostech Avengers 4. Jak se asi po všech těch šílených událostech dokáže Spidey vrátit do školní lavice?
Premiéra snímku je předběžně stanovena na 5. července příštího roku a natáčet se bude v Londýně, New Yorku a dokonce i v naší Praze!
Michael Keaton
Spider-Man: Homecoming
To ale není všechno. Již brzy nás čeká další snímek ze Spider-Manova světa – Venom a v Sony Pictures se rozhodli, že tím to neskončí. Ve výrobě je i projekt, jehož hlavní hrdinkou by měla být další postava ze Spider-Manova komiksu – hrdinka Silk. Kdo Silk nezná, tak vězte, že je to středoškolačka Cindy Moon, kterou tehdy kousl úplně stejný pavouk jako Petera. Sama se svými silami ale přijde až 13 let poté, co už Spider-Man zachraňuje svět...
spider-man-bude-daleko-od-domova-a-navic-se-jeho-svet-rozsiri-o-novou-hrdinku
Silk | Marvel Studios